Maria Rajakari - Jokaisella on oikeus menestyä -

Arvovaalit - konservatiivisuus nousussa!

  • Arvovaalit - konservatiivisuus nousussa!

Tulevat eduskuntavaalit ovat arvovaalit. Ihmiset haluavat muutosta. Ne asiat, joilla aiemmin on politiikan saralla menty eivät ole selkeästi tyydyttäneet kansaa. Jokin on mennyt vikaan. PerusSuomalaisten nousu jo kertoo sen. Hallituspuolueet ovat menettäneet suosiotaan.

Itse olen aina uskonut selkeän linjan arvostettavuuteen. Siksi ehkä itsekin olen oppinut kestämään koviakin paineita, koska tiedän, että todellinen arvostus saavutetaan vain johdonmukaisuuden ja kovan työn kautta. Kaikkia miellyttämällä ei todellisuudessa miellytä ketään. Ihmisten vastustus ei anna kerro hyljeksinnästä, vaan arvostuksesta. Kun olet jotain mieltä, sinun puolellasi voidaan olla tai sinua voidaan vastustaa, olet siis JOTAIN. Jos yrität olla siinä välissä, kukaan ei todellisuudessa noteeraa sinua, olet kuin seinäruusu, jonka olemassaoloa kukaan ei edes muista.

Konservatiiviset arvot ovat nosteessa. Uskon näin vakaasti. Ne peruspilarit, jotka ovat kannatelleet meitä suomalaisia läpi myrskyjen maamme historiassa, ne muuttumattomat arvot, niitä kaivataan.

"Koti, uskonto, isänmaa"- ei ole "kuollut ja kuopattu"- slogan vaan totista totta. Me emme saa olla liian kilttejä, se on aina ollut mielestäni meidän suomalaisten ongelma. Omia hyväksi havaittuja, jo vuosisatoja olemassa olleita konservatiivisia arvoja saa puolustaa, niistä saa olla ylpeä ja pitääkin olla.

Mikään puolue ei ole mielestäni niin vahvasti puolustanut konservatiivisuutta kuin Kristillisdemokraatit. Muissakin puolueissa konservatiivisuuden kannattajia on, mutta puolueen linjaukset eivät edusta enää sitä, mitä konservatiivisuus ainakin minulle merkitsee. PerusSuomalaisten kanssa KD:llä on yhteisiä arvoja, samoin läheltä liippaa moni muu puolue, mutta konservatiivisuutta ja kristillisiä arvoja suomalaisessa kulttuurissa ei mielestäni voi erottaa toisistaan. Ne kuuluvat yhteen.

Mitä lähemmäs vaaleja mennään, sitä suurempi noste siis konservatiivisuudella on. Näin on jotkut  ennustaneet, mitä olen medioita seurannut. KD:llä on rohkeutta, tarvittava kokemus ja taito ottaa tällainen mahdollinen noste ja haaste vastaan, me olemme siihen valmiita, oletko sinä?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.maria.rajakari.palvelee.fi/

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (116 kommenttia)

Citycani *

Sellaista kainosti kysyisin, että mitä tuolla konservatismillasi tarkoitat?

Entä mitä haluat sen tarkoittavan niille isänmaasi kansalaisille, jotka eivät jaa ko. aatetta kanssasi ollenkaan?

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Maria Rajakari olet nainen minun makuun, on arvoja joita puolustat.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Kiitos Freddy :=); KD-läisen Petri Muinosen sanoin blogissaan:
http://vantaaliittyyennemminkeravaankuinhelsinkiin...
"Todellinen muutos voi toteutua enää vain Perussuomalaisia, Kristillisdemokraatteja tai Vasemmistoa äänestäen. Valitse omasi."

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Citykani, "Koti, uskonto, isänmaa" - kertoo jo jonkin verran. Päivi Räsäsen sanoin, jonka hän kirjoittaa em. ohjelmamme esittelyssä:

"Koteja puoluestaessamme me annamme suojaa niille, jotka ovat rakkaimpiamme. Kodeissa hoivataan lapsia, jotka ovat täysin aikuisten huolenpidosta riippuvia. Kodeissa ja perheissä rakennetaan Suomen tulevaisuus. Kotien tuhoutuminen merkitsee koko yhteiskunnan selkärangan murtumista..
Vapaus uskoa ja ilmaista omaa uskoaan on ihmisen tärkein vapaus, sillä se koskettaa syvästi ihmisyyttämme ja maailmankuvaamme. Uskonnonvapaus käy käsi kädessä sananvapauden kanssa ja poliittisen ilmaisuvapauden kanssa, jotka ovat vapaiden, demokraattisten yhteiskuntien perusoikeuksia...
Oikeus isänmaahan merkitsee oikeutta omaan maahan, kotiseutuun, äidinkieleen, kulttuuriin ja hyvinvointiyhteiskuntaan. Isänmaan puolustaminen merkitsee myös huolenpitoa koko yhteiskunnasta, kaikkien västöryhmien hyvinvoinnista. Isänmaan tulevaisuuden kannalta on ratkaisevaa, miten pystymme saamaan velkaantumiskierteen taittumaan. Kreikan talouskriisi on varoittava esimerkki meille. Ei ole isänmaallista syödä lasten pöydästä, elää yli varojen ja jättää velat tulevien sukupolvien maksettaviksi.
Kodin, uskonnon ja isänmaan arvot ovat merkinneet suomalaisille vuosikymmenien ajan ahkeruutta, rehellisyyttä, työn ja ihmiskuvan kunnioittamista, perheistä huolehtimista ja yhteisvastuuta. Samat arvot kantavat tämänkin ajan yli."

Eli esim. Kokoomus on lähtenyt liberaalimmalle linjalle, mikä on ollut pettymys monelle konservatiiville, siksikin KD haluaa nostaa nämä Kokoomuksen unohdetut arvot takaisin. Ukkini on ollut Kokoomuslainen ja nyt siis edesmennyt, voin vaan kuvitella miten hän sotaveteraanina olisi ollut hyvin pettynyt Kokoomuksen nykyiseen linjaan tai mikä se linja edes on? Onko se selkeä? Ei pidä ihmetellä, jos PS on alkanut nousta..

Ihminen kaipaa turvaa ja selkeyttä elämäänsä. Jo lapsesta turvalliset rajat ja rakkaus tuovat sitä eli konservatiivisuus tuo sitä. Ilmankos myös USA:ssa on ollut nähtävissä Tea Partyn nousu.

Mitä se merkitsee toisin ajatteleville konservatismin nousu?
- Hyväksyntää sellaisena kuin on. Ei sen kummempaa.
Rakkautta, välittämistä myös, yksi asia, jonka kenties voi täällä Usarissa meistä KD-läisistä huomata ja yleisesti muutenkin kun puhutaan kristityistä..nimittäin keskinäinen rakkaus.

Käyttäjän Arka kuva
Marika heinonen

Mitä päättäjät ovat tehneet sen hyväksi että nämä mainitsemasi kunnioitettavat arvot säilyisivät... "Käyttäjän MariaRajakari kuvaKodin, uskonnon ja isänmaan arvot ovat merkinneet suomalaisille vuosikymmenien ajan ahkeruutta, rehellisyyttä, työn ja ihmiskuvan kunnioittamista, perheistä huolehtimista ja yhteisvastuuta. Samat arvot kantavat tämänkin ajan yli"....

Kansalle nämä asiat merkitsevät vialäkin erittäin paljon ja juuri näistä asioista saa voimaa kun Suomi muuttuu aina vain turvattomammaksi monella tapaa, ulkona ei uskalla pian liikkua sekä samalla saa murehtia ettei kenellekään läheiselle tapahtuisi mitään, toimeentulo on heikkoa ja tämäkin asia kantaa hulia myöskin sukulaisten pärjäämiseen, tässä maassa ihmiset vielä kunnioittavat toisiaan, mutta kunnioittavtko päättäjät kansaa, kuuntelevatko he heidän hätäänsä turvattomuudesta, toimeentulosta, ja lukuisista muista ajan kohtaisita asioista kuten nämä uudet mielivaltaiset lakiuudistukset.

Kansa on petetty raskaalla tavalla, vaalilupaukset rikottu ja ja kansa jakautuu oman väen kesken kahtia, sitten tulee kolmas joukko vieraista maista joita joudumme pelkäämään jokainen Suomen kansalainen, tämä asia ainakin yhdistää vielä vaikka tuloerot ovatkin valtavat.

Mitä päättäjöt ovat tehneet hyväksemme, jos alkaisi listaamaan asioita tyyliin +/- kumpmaan listaan tulisi enemmän ranskalaisilla viivoilla asioita.

Päättäjät tekevät lakeja omaa kansaansa vastaan ja mikä törkeintä salassa kiireellä aikataululla, kuten oli lakiehdotus SALAA VANHEMMILTA, tulee väkisinkin mieleen onko päättäjien lapset turvattu kaikilta näiltä kansaa alistavilta ja pakkolailta, vai eivätkö nämä ihmiset ymmärrä sitä että haidän lapset joutuvat myöskin tuon mielivallan kohteeksi, velan maksajiksi joka kasvaa krkoa koko ajan.

Lapset ja vanhukset, heille tämä kaikki älyttömyys kostautuu todella rankasti, ihmisille jotka eivät ole millään muotoa olleet osallisina näihin asiihin jaan leikkaus listan etukärjessä jokaisen leikkauspäätösen ohella.

Millainen tulee olemaan lastemme tulevisuus tässä ennen niin turvallisessa maassamme, miten lasta kuuluu kasvattaa nykyisin, mikä on laillista ja mikä ei, saako mielipiteitä kertoa tai uskaltaako puhua kohta enää yhtään mitään miettimättä onko se sallittua.

Tämä systeemi sekoittaa tavallisen kansalaisen koko elämän rahallisesti, kasvatuksellisesti ja vanhempienkin täytyy yrittää kaikkensa että pärjää tässä kurjuudessa jossa opiskelijat pakotetaan opintolainaan.

Pakollisuuden myötä velkaantumaan jo nuorena eikä työpaikoista ole jäljellä enää mitään, velkavankeus vain valtiontakaamaana jo ennen täysi-ikäisyyttä, yleensä pankkilainoille tätyy olla kestävät takuut mutta nuoria tämä ei päde, ihmettelen millä takauksella lainaa pakotetaan ottamaan koska ei voi enää sanoa että tietyllä alalla olisi varmasti töitä tulevaisuudessa, ihan palkkatyötä jolla velkaa sitten lyhentää.

Tämä asia koskee tietenkin koulutukseen pakotettuja nuoria joiden on pakko mennä alalle kuin alalle, muuten toimeentulo nollataan ja elämä kurjistuu vieläkin enemmän, tulevaiuudessa ei todellakaan ole juuri mitään kannustaa ja odotettavaa.
Tämä ei koske rikkaita ja heidän jälkeläisiään, nykypäivänä työttömäksi voi joutua kuka tahansa, kaikki työpaikat ympäri maatamme on säästösyistä lakkautettu ja kuntaliitosten yhteydessä niitä häviää aina vain lisää, kaupinkien ulkopuoliset asujat on unohdettu aivan täysin.

Sukulaisten tunteminen olisi tärkeää myös lapselle että olisi tulevaisuudessa läheisiä tukemassa kun todellisuus iskee ja kurjuus näyttää kasvonsa, myöskin läheisistä välittäminen ja läheisiä auttaminen olisi juuri sitä, mitä moni kaipaa tämän nykyisen yksinäisyyden sekä turvattomuuden tunteen keskelle, koksa suuri huoli kasvaa siitäkin miten joku läheinen pärjää, vaikka omat vanhemmat.
Isovanhemmat haluaisivat usein myös olla lasten ja lastenlasten elämässä mukana auttamassa, mutta välimatkat pitkät kun suku on muuttanut työn perässä kuka minnekin ja jos on jäänyt sitten työn ulkopuolelle niin ei varmasti ole varaa matkoja, ei edes kaupungissa jossa julkisen hinnat sen estävät, kuten melkein kaiken muunkin sosiaalisen elämän.

Lapsille ei pienemmillä paikoilla enää säästösyistä jäädytetä edes luistinrataa, kaikki harrastus mahdollisuudet ovat muuttuneet vain rikkaille mahdolliseksi, samalla tavalla kun katsoo tv mainoksi niin ne on suunnattu vain rikkaille, ei köyhällä ole varaa enää kuin asuin kuluihin ja loput menee ruokaan ja välttämättömiin ostoksiin.

Millainen on todellakin tulevaisuus jos tämä meno jatkuu ettei omasta kansasta välitetä lainkaan, tämä on vasta alkua kaikelle, missä on päätäjien tuki sille että tulevaisuudessa voisi pitää suku sekä ihmiset yhtä, auttaa toinen toisiaan ja huolehtia toinen toisistaan, pelkästään jo liikkummisen mahdollistaminen saisi aikaan niin paljon hyvää että sen huomaisi pian, ihmiset pääsisivät auttamaan toinen toisiaan, lapset auttamaan ikääntyneitä vanhempiaan, moni tuttuni haluaisi tehdä hyväntekeväisyystyötä yksinolon sijaan, he kaipaavat sosiaalista elämää ja haluaisivat keskustella muiden kanssa huolistaa sekä maailman menosta, kuten varmaan valtaosa ihmisistä.

Se on selvää jos ihminen pitää sisällään kaiken pelon/huolen ei kertakaikkiaan mielenterveys sitä kestä, nykyinen apu siihen on mielialalääkkeet joita tarjotaan ensimmäisenä vaivaan kuin vaivaan, tai jos kerrot ääneen huolistasi, sanaa masentaa ei pidä missään nimessä käyttää muuten leimataan jo mielisairaaksi tai muuta mukavaa jonka varjolla tämä lääkitys on nyt tarpeellinen.Terveydenhuolto tuntuu perustuvan nykyisin vain mielialalääkkeille joista on apua vaivaan kuin vaivaan, jopa tupakanpolton lopettamiseen sekä kuukautiskipuihin.

Radiosta kun kuuntelee miten epilapsia nykyisin määritellään, lähes tulkoon jokaisella on tavalla tai toisella epilepsian jokin lievempimuoto, samat oireet luetellaan kuin mitä on tullut tuon sikapiikin jälkeen ihmisille, voiko enää nykyisin luottaa mihinkään kun terveellä järjellä ajatellaan.
Lapsiemme tulevaisuus tulee olemaan karu ja se varmasti painaa monen vanhemman mieltä, päätöksiä ei tehdä enää kansan parasta ajatellen, ne taidetaan tehdä raha mielessä sekä joöllain tapaa aina hyötymielessä, hyöty kohdistunee valtioon ja sen työntekijöihin.

Läheinen terveysasema tarkkailee kuulema ihmisten nykyisiä lääkkeitä ja niihin etsitään parempia vaihtoehtoja, ei tarvitsisi varmaan edes sanoa mikä on tuo parempi vaihtoehto joko korvaamaan lääke tai lääkkeen lisäksi ainakin tehostamaan toisen lääkkeen vaikutusta. Tunnen ihmisen joka on ollut erilaisissa kokeissa aikanaan ja saanut siitä krooniset elämää haittaavat kivut, nyt hänen 8 vuotta kestänyttä lääkitystä halutaan vähentää koska se aiheuttaa riippuvuutta, kipukynnystä halutaan nostaa mielialalääkkeillä taas jälleen, viimeksi meni 3-5 eri mielialalääkettä tehostamaan tämän lääkkeen toimintaa, ne kaikki aiheuttivat enemmän vain sivuoireita ja oikeasti vaarallisia tilanteita, silti nyt halutaan jatkaa kokeilua vaikka elämä on juuri hyvin ja verensokeriarvot olleet vuosia kohdallaan, triptyl kuulema nostaa kipukynnystä jolloin 8 vuotta ollutta lääkeannosta voidaan pienentää...heidän mieliksi...mutta taas diabetikolla verensokerit alkoivat heitella kuten ovenpielet kävellessä eteen, en voi ymmärtää miksi toimiva lääkitys täytyy tuhota ja tilalle sellaisia joiden sivuoireena pelkästään oli kaikki diabeetikon vaarana olevat lisäsairaudet, ja sivuoireet jotka saavat kaiken sekaisin.
Määräsipä kerralla vielä noin ensi alkuun kokeiluksi 600 kpl noita ja aanos on 1/4 osa alkuun sitten jos on apua niin puolikas päivässä..
Luki purkin varoitusissa ettei diabeetikoille tai ihmille joilla on aikaisemmin kokeiltu mielialalääkkeitä.

"Ihminen kaipaa turvaa ja selkeyttä elämäänsä. Jo lapsesta turvalliset rajat ja rakkaus tuovat sitä eli konservatiivisuus tuo sitä. "

Turvallisuuden tunteen pitäisi lähteä ihmisistä jotka päättävät puolestamme asioita, teoilla luodaan se kuva mikä halutaan, tämän turvallisuuden tunne pitäisi olla myöskin vanhemmilla jotta se siirtyisi aidosti lapseen, mutta jos on asia näin miten päättäjämme ovat päättäneet niin sitä turvallisuuden tunnetta ei tule koskaan olemaan enää.

Se turvattomuuden tunne kasvaa samaa vauhtia kuin valtionvelka ja maahanmuuto, sen voi lukea jo uutisotsikoista suoraan, sitä turvattomuuden tunnetta ei haluta rajata ei lopettaa vaikka kansa huutaa apua, se kertoo suoraan siitä mitä päättäjämme haluavat, ei sitten yhtään isänmaallisuutta enää jäljellä.

Käyttäjän Karriollila kuva
Karri Ollila

Näissä vaaleissa jakolinja ei kulje oikeiston ja vasemmiston, vaan liberalismin ja konservatismin välillä. Ja kuten Maria sanoi, jälkimmäinen on nousussa.
Olen sitä mieltä, että vain ihminen joka arvostaa omaa kulttuuriaan tai uskontoaan voi aidosti arvostaa myös myös muiden kulttuureita ja uskontoja. Jos poljemme oman perinteemme lokaan, miten voisimme arvostaa vieraitakaan kulttuureita.

Mutta Maria, sinun on välillä nukuttava ja unohdettava politiikka hetkeksi. Vai joko olet säntäämässä vaalikentille näin lyhyen yöunen jälkeen?

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

"vaan liberalismin ja konservatismin välillä"

Kompaan.

Mainitse kolme puoluetta joiden pitäisi olla hallituksessa.

Kokoomus
Perussuomalaiset
Kristillisdemokraatit

Ehdokkaan perustelu:
Kokoomus ilman siihen soluttautuneita liberaaleja.

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Freddy, emme me ole soluttautuneet kokoomukseen, olemme olleet siellä aina:-D

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Kira Arn:

Ettekäs ole. Kokoomushan oli itsenäisyytemme alkuaikoina monarkistinen puolue. Noihin aikoihin taisivat liberaalit olla edistyspuolueessa, johon kuului myös Suomen tasavallan I presidentti K. J. Ståhlberg.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Karri, itsekin olet hereillä!!! Paraskin puhuja :=D Ei väsytä, päivisin nukun päiväunet lasten kanssa, eli saan silloin lisäksi nukuttua, kun kuopuspikkupoikani saa parhaiten unen äidin avustuksella ja nukahdan siihen itsekin, tuntuu, että nukun sitten jo liikaakin..
Poistin muuten pitkän sepustuksen Tea Partysta, ettei jotkut vaan luule, että tässä nyt siitä olisi kyse, mitä "mielenkiintoisempia teorioita" täällä Usarissakin kun voimme odottaa :=D, mutta jos kiinnostaa tietää, mikä se on, siihen voi jokainen tutustua:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Teekutsuliike

Käyttäjän Karriollila kuva
Karri Ollila

Joo. Olen täällä Tea Partyn kotimaassa käymässä. Siellä te heräilette, täällä mennään nukkumaan. Ensi viikolla sitten koto-Suomessa.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Ok, kiitos kuitenkin huolehtimisesta. :=)Mä oon niin innoissaan, ettei uni tullu oikein simmuun viime yönä. On niin kiva fiilis kaikesta. Oli mukava KD-naisten tapaaminen ja vaali-into korkeella, sitä se politiikkaa teettää. :=) Tervetuloa sitten koto-Suomeen ja hauskaa matkaa siellä Tea Partyn kotomaassa. :=)

Jussi Heino

Ai niin Maria, jokos tulee minullekin kiitosta kun sijoitus blogillasi oli jo nro 2? Yleensähän sinä olet iloinen kun olen päässyt vähän tuikkaamaan tulta puheisiisi? Viimeksi kehuit muita kuinka hyvin blogisi sijoituu luetuimpien joukossa, mutta et huomannut miksi? Kun minä heitin homokortin niin rupesi sijoutus nousemaan! Ajattelepas kun Päivi lukee tämän ja varsinkin jos hän kirjoitaa tähän niin tästähän tulee hitti varmasti viikoksi? :) Eikö tapohin kuulu kiittää sitä jolle kiitos kuuluu? Eikös sekin ole Kristillinen tapa tai peräti arvo?

Pekka Raukko

"Konservatiivisuus on nousussa - ihmiset kaipaavat muutosta."

Ihan teoreettisena kysymyksenä heittäisin pohdittavaksi sellaisen ajatuksen, että onko teoriassa mahdollista esittää väite, joka olisi enemmän sisäisesti ristiriitainen kuin tuo yllä esitetty.

Pentti Järvi

Hah! Hyvin hoksattu ristiriitaisuus, Pekka. Niitä on politiikka täynnänsä lakeja ja lakiehdotuksia myöten.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

1800-luvun alussa monarkismi oli konservatiivisuutta.

1900-luvun alussa liberalismi oli konservatiivisuutta.

2000-luvun alussa sosiaalidemokratia on konservatiivisuutta.

Pekka Raukko

Konservatiivihan voi ajatella oikeastaan miten vaan, mutta hän tahtoo konservoida vallitsevat olot.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Yleisesti tiedoksi, että:
"YLE Uutisten Taloustutkimuksella teettämän puoluekannatusarvion mukaan Kristillisdemokraatteja kannatti helmikuussa 4,2 prosenttia vastaajista.

Kristillisdemokraattien kannatus on hieman noussut tammikuusta. Helmikuussa puoluetta kannatti 4,2 prosenttia vastaajista, nousua 0,4 prosenttiyksikköä."

Emme myy mitään tyhjiä lupauksia, olemme arvopuolue. PerusSuomalaisille tiedoksi (Freddy), että tulemme varmasti mielellämme hallitukseen. :=) Konservatiivisuus on nousussa, tähän uskon. :=)

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Onpas tullut kommentteja, olin Inkeroisten markkinoilla markkinoimassa konservatismia, hyvin meni kaupaksi.

Olet Maria niin suoraselkäinen, että saat minun ääneni jos ryhdyt presidenttiehdokkaaksi.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Kiitos Freddy :=), nyt tuli sellainen kohteliaisuus, että tämä täti meni hiljaiseksi, mutta vain hetkeksi. :=) Katsotaan nyt ensin nämä vaalit ;=))

Jussi Heino

Heh,

Onkohan Freddyn ja Maria Rajakarin käsityskyvyssä jotain vikaa kun kehuskelevat että hyvin on tullut kommentteja? Luulevat ilmeisesti että kun heidän politiikaansa ja arvomaailmaa lyödään kuin vierasta sikaa, niin että ihmiset muutuisivat samalla tavalla KD:n äänestäjiksi. Eiköhän kannattaisi myös miettiä onko heidän ajatusmaailmansa enää tästä päivästä? Ennenkuin koko puolue lakkaa olemasta? Onhan siinä KD ajatusmaailmassa jotain hyvääkin eli ovat huolissaan lähimmäisistä. Paitsi jos ovat homoja. Se pitää muistaa. Meille homoille ei kuulu samat oikeudet tietysti. Vaikka Jeesus taisi olla meikäläisiä kun ei sanonut sanaakaan homoudesta. Hänhän oli varmasti Juutalaisena lukenut Vanhan testamentin joten hän oli tietoinen niistä muutamista riveistä jotka siellä olivat.

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Jussi Heino: blogin aihe on konservatiivisuus, sinä väännät siitä homokeskusteluksi, homoteema kaluttiin loppu viime syksyn kirkkovaaleissa, nyt on uudet teemat, mm eniten huulilla oleva vaaliteema on nyt perussuomalaiset.

Citycani *

Freddy,

Viitsisitkö sinä edes kertoa, mitä ne uudet teemat oikein _ovat..?

Avauksen kirjoittaja ei (eikä kukaan muukaan täällä) ole vieläkään kertonut mitään konkreettista siitä, mitä heidän lähimmäisenrakkautensa ja perusarvojen kunnioittamisensa politiikaksi käännettynä tarkoittaisi?

Onko ideana vain nostattaa henkeä omien, ilmeisesti turvallisuuden tunnetta lisäävien, arvojen hellittelyllä, vai liittyykö tähän hmm. arvokonservatiivisuuteen sellaisia yhteiskunnallisia visioita, joilla pyritään sanelemaan niidenkin elämää, jotka eivät ole hmm... aatteen kanssa samaa mieltä?

Ja jos pyritään, miten? Mitä käytännössä ajetaan, minkä _käytännössä halutaan muuttuvan? Siis yhteiskunnan tasolla?

Kiitos vastauksesta jo etukäteen...

Petri Muinonen

Freddy Van Wonterghem: "Jussi Heino: blogin aihe on konservatiivisuus, sinä väännät siitä homokeskusteluksi"

Jussi Heino vääntää minkä tahansa KD:läisen blogistin kirjoitukset homokeskusteluksi, koska hänelle jäi traumoja syksyn homoillasta ja jo myyttisiin mittoihin kasvanut kuvitelma siitä, että KD olisi homovihamielinen puolue vain siksi, että sen puheenjohtaja siteerasi Raamattua!

Jussi Heino

Niin siinä Yle mittauksessa aiemmin se oli 3,8% . Paljonko se oli vaaleissa? Silloinhan teillä oli liitto Persujen kanssa. Entäs nyt?

Kerros Maria ihan rehellisesti mikä on suhteesi Tea Party liikeeseen Yhdysvalloissa`? Näytä ihannoivan sitä? Kerro nyt äänestäjille myös että he tietävät todelliset tarkoitusperänne ja arvonne?

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

KD ei ole Tea Party, Suomessa on arvotyhjiö, ja KD tulee täyttämään sitä. Tea Partyn nousu USA:ssa ja Suomessa PS:n nousu (joka ei myöskään ole Tea Party) kertovat kuitenkin mielestäni jotain siitä, kuinka moniarvoinen yhteiskuntamme täällä ja muualla ei ole antanut ihmisille sitä, mitä he ovat kaivanneet, turvallisuuden tunnetta jne. kuten Marika Heinonen blogissani kertoo myös. Kertoohan se jostain, ei tällaista syntyisi, jos ihmiset kokisivat, että kaikki on hyvin..

Käyttäjän aleksierola kuva
Aleksi Erola

Mitä tämä arvotyhjiö käytännössä tarkoittaa? Sitä, että suurin osa väestöstä ei jaa teidän kanssa samoja arvoja?

Shemu P

Raukko jo yllä kerkesi kommentoimaan tuota kirjoituksen ristiriitaa - konservatiivisuus ja muutos.

Onko ehdokas ja KD puolue niin ahdingossa, että aletaan kopioimaan persujen menestystaktiikkaa: vaaditan muutosta mutta ei kerrota mikä tuo muutos on, vastustetaan nykymenoa mutta ei yksilöidä mitä nykymeno on tai mikä on sen vaihtoehto. Lisäksi otetaan sloganit käyttöön, ala Persut ja Jusula.

Teidän kannattaa tuoda politiikkaan lisää sisältöä, ja palkata persujen tapaan ammattimies tai nainen kehittämään lisää sloganeita. Sloganeilla maan asiat hoidetaan kuntoon.

Jussi Heino

ahaa. Eli olette Suomen Tea Partyn tilalla eli samalla asialla.. Mielenkiintoista. Kiitos Maria vastauksesta. Tämä selventää paljon. Äärettömän mielenkiintoista. Mitähän muut KD:ssä ajattelevat tästä Suomessa Tea Partyn paikalla ja arvotyhjiössä olevasta Kristillisdemokraateista. Eikö pelota kun teitä verrataan tästä edes siihen? No onhan Päivi Räsäsessä ja Sarah Palinnissa jotain yhteistä miten he esiintyvät. Aina hymyissä suin vaikka asia oli haudanvakava muille joita vastaan hyötkätään. Tosin Päivi on mielettyvä ja oppinut ihminen eikä päästele tahattomia sammakoita. Siinä meidän Päivi on kyllä enkeli verrattun Sarah Paliiniin.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Toistan saman kommenttini, minkä sanoin Äärelän blogissa:

Maria, eikö sinusta valtio voisi ihan hyvin olla liberaali? Eihän lain kieltoon perustuva käyttäytyminen olea aitoa, sydämestä lähtevää käyttyätymistä.

Minun mielestä kunnon konservatiivi on sydämestään konservatiivi ja pyrkii omilla toimillaan vaikuttamaan kulttuuriin ja muiden ihmisten sydämiin, eikä lähde kieltämään asioita lain ja valvonnan voimalla. Auta ihmisiä löytämään Jeesus ja he eivät tee syntiä, vaikka valtio sallisi ryöstön ja murhan.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Harmi, ettei yksi käyttäjä voi antaa kuin yhden pisteen per kommentti. Tämä kommentti ansaitsisi mielestäni tuhat. Kirkkaasti ainakin kuukauden paras kommentti.

Petri Muinonen

"Minun mielestä kunnon konservatiivi on sydämestään konservatiivi ja pyrkii omilla toimillaan vaikuttamaan kulttuuriin ja muiden ihmisten sydämiin, eikä lähde kieltämään asioita lain ja valvonnan voimalla. Auta ihmisiä löytämään Jeesus ja he eivät tee syntiä, vaikka valtio sallisi ryöstön ja murhan."

Tuohan on politiikan korvaamista uskonnolla! Olemme poliittisen puolueen KD:n ehdokkaita, käännyttäminen on kirkon asia. Ja tuollaiset tyypit tulee vielä valittamaan uskonnon ja politiikan sotkemisesta, kun itsellekään ei ole selvää mikä kuuluu uskontoon mikä politiikkaan!

Politiikan PERUSTELUT voivat olla uskonnossa, ekologiassa, humanismissa, kapitalismissa tai missä tahansa ideologiassa: kun ohjelma on luotu, sen jälkeen politiikka astuu kuvaan ja kaikki etenee periaatteella ääni per mies, ääni per nainen. Sitä kutsutaan demokratiaksi.

Voit jättää äänestämättä, jos ohjelma on mielestäsi vähemmän validi perustelunsa vuoksi, mutta itse perustelun evääminen epäkelpona on ulottumattomissasi, ellet ryhdy puoluevaikuttajaksi ja pääse ohjelmatyöhön. Näin se vaan menee, piditpä siitä tai et.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Petri Muinonen: "Tuohan on politiikan korvaamista uskonnolla!"

Eipäs, vaan politiikan korvaamista vapaudella!

"Voit jättää äänestämättä, jos ohjelma on mielestäsi vähemmän validi perustelunsa vuoksi, mutta itse perustelun evääminen epäkelpona on ulottumattomissasi, ellet ryhdy puoluevaikuttajaksi ja pääse ohjelmatyöhön. Näin se vaan menee, piditpä siitä tai et"

Olet valitettavasti oikessa, niin se menee nyt. Sen ei kuitenkaan olisi pakko mennä noin. Voisimme myös luoda järjestelmän, joka puuttuisi nykyistä vähemmän ihmisten yksityisasioihin, ja turvata sen yksinkertaisella, selkeällä ja ennen kaikkea sellaisella perustuslailla, jota oikeasti käytännössä noudatettaisiin.

Petri Muinonen

Jani, oikeastaan otin kantaa vain tuohon "auta löytämään Jeesus" lainsäädäntötyön vaihtoehtona. Ja se siis olisi minusta politiikan korvaamista uskonnolla. Molemmilla on aikansa ja paikkansa.

Jäi oikeastaan huomiotta se, että tuossa mainittiin nimenomaan "asioiden kieltäminen lain ja valvonnan voimalla". Minulle lainsäädäntötyö on paljon muutakin, myös turhan valvonnan poistamista. Esimerkiksi en lainkaan ymmärrä, miksi autoilevia kansalaisia pitäisi pystyä seuraamaan 24/7/365 vain siksi, että voitaisiin periä ruuhkamaksuja??? Siis täyttä mielipuolisuutta.

Ylipäätään Marian linja taitaa olla eräissä asioissa enemmän kieltojen politiikkaa kuin omani. Oma aloitteellisuuteni olisi tuskin missään suoranaisten kieltojen lisäämisessä, vaan mm. verolainsäädännön suoraviivaistamisessa. Vähemmän poikkeuksia, poikkeuksen poikkeuksia, vähennyksiä, poikkeuksia vähennysten antamisesta, jne. jne. Yksinkertaisempi, helpommin hahmotettava kokonaisuus. Kun sälästä päästään, sitten vaaleissakin kansa paremmin tietäisi millaisia muutoksia ajetaan. Nykyisin todelliset muutospaineet ja suurimmat säästöt ovat piilossa kaikenkarvaisten tulkintojen ja ministeriön ohjeistusten alla.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Mikäli tulkitsin Lampeltoa oikein, niin oleellista ei ollut autetaanko jotakuta löytämään Jeesus, Muhammad, Siddhartha Gautama vai joku muu uskonnollinen merkkihenkilö, vaan pointtina sen selittäminen ihmisille, että heidän ei ole pidemmän päälle järkevää kohdella muita huonosti. Jos kohtelee muita hyvin, voi odottaa jossain määrin säällistä kohtelua myös muiden taholta. Kääntäen, jos kohtelee muita huonosti, voi olettaa, että he tilaisuuden tullen vastaavat samalla mitalla. Tähän ei ainakaan välttämättä tarvita valtiota eikä politiikkaa.

Petri Muinonen

Jani kirjoittaa: "pointtina sen selittäminen ihmisille, että heidän ei ole pidemmän päälle järkevää kohdella muita huonosti. Jos kohtelee muita hyvin, voi odottaa jossain määrin säällistä kohtelua myös muiden taholta. Kääntäen, jos kohtelee muita huonosti, voi olettaa, että he tilaisuuden tullen vastaavat samalla mitalla."

Ensiksikin pisteet sinulle, että kanssasi voi käydä oikeasti debattia. Kaikilla ei sitä kykyä ole heti kun vain vaistoavatkin erimielisyyttä.

Uskosi ihmiseen on ihailtavaa! Ei kyynisyyden häivääkään. En itsekään laske itseäni kyyniseksi, mutta käytännön havainnot osoittavat että lause "Jos kohtelee muita hyvin, voi odottaa jossain määrin säällistä kohtelua myös muiden taholta" ei pidä paikkaansa, jos "muilla" on joku syy kuvitella olevansa kanssaihmisiään parempia. Siis paino vahvasti ilmaisulla "jossain määrin", ja väite voi vielä olla ok.

Lause "Kääntäen, jos kohtelee muita huonosti, voi olettaa, että he tilaisuuden tullen vastaavat samalla mitalla" on vielä kiinnostavampi. Tiedätkö mikä on Hammurabin lain tausta? Siis sen "silmä silmästä, hammas hampaasta?" Se, että jo Hammurabin aikaan oli ymmärretty jotain hyvin inhimillistä koston luonteesta. Huono kohtelu ei saa vastakaikuna huonoa kohtelua samalla mitalla, vaan paljon isommalla mitalla. Hammurabin lain tarkoituksena oli yrittää tuoda jotain rajaa yhteiskuntarauhaa rikkovile sukuvihoille ja koston kierteille. "Silmä silmästä, hammas hampaasta" oli enin, mitä ihmisile voi inhimillisin eväin tarjota kestettäväksi. Oikeudentaju vaatii, että rikkomuksen rangaistus on vähintään samaa vakavuusluokkaa.

Jeesuksen opetus siitä, että käännetään toinen poski, rakastetaan vihollista ja rukoillaan niiden puolesta, jotka itseä vainoavat olikin juuri siksi niin valtava edistysaskel yhteiskunnillem, joissa kristillisyydestä tuli osa lainsäädännön pohjaa. Yhteiskuntarauhassa on voitettu siitä, että kaikkia rikoksia ei ole tarvinnut kostaa samalla mitalla takaisin. On myös havaittu, että osa vihapäissään tehdyistä rikoksista on tuottanut katumusta katkeruuden ja lisärikosten sijaan juuri sen ansiosta, että yhteiskuntajärjestykseen ei ole kuulunut kosto vaan myös armahtaminen. Yhdysvallat on esimerkki erittäin väkivaltaisesta maasta, jossa yhteiskunnan suhtautuminen rikollisuuteen on kostava armahtavan sijasta. MOT

Olemme siirtymässä pois kristillisyyteen pohjaavasta lainsäädännöstä ja siksi myös pois siitä, mitä voisimme kutsua sivistyneeksi kansalaisyhteiskunnaksi. Koston mentaliteetti valtaa alaa, ja jos PS ja KD pitäisi tässä laittaa vertailuun, PS on enemmän kostomentaliteetin edistäjä. Kovat arvot ovat sitä kautta soluttautumassa lainsäädäntötyöhön, vaikka PS esittäytyy retoriikassaan perinteisten arvojen säilyttäjänä.

Citycani *

Petri,

Tuohon viimeisimpään kommenttiisi, siis siihen, joka sisältää mm. tulkintasi Hammurabin lain taustoista ja myös kristillisen etiikan nykytilasta...

En voi sanoa muuta kuin että - MIELENKIINTOISTA.

Päivällä kirjoittamasi tekstit olivat lähinnä mielipuolista kulttuurien ja tapojen ristiin-rastiin väärinleimaamisia ja muiden kirjoittajien haukkumista valehtelijoiksi ja skitsofreenikoiksi, ja nyt sitten osoitat kykeneväsi ajatteluun ja jopa ajatustesi perustelemiseen..?!

Tosin sen huomasin jo aiemmin, että lopetit nuo tyttöjen ympärileikkaus-islam-puheet heti kun ne kumosin. Mikä kertoo sen, että tiesit asioiden todellisen tilan jo muutenkin.

No ehkä tällaiset palstat tosiaan sitten ovat monille, eli esim. sinulle vain kanava päästellä liikoja höyryjä ulos... ja sitten randomilla saatat _ehkä kirjoittaa joskus oikeasti ajatuksiasikin..?

Käy se kai noinkin...

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

Konservatiivisissa arvoissa on joitakin puolustettavia ominaisuuksia. Niiden hyvien asioiden puolustaminen on ollut pelkkää poliittista hymistelyä ilman konkreettisia toimia. Oikeastaan lainsäädäntöä rakennetaan jatkuvasti siihen suuntaan, että yksilötasolla ei ole enää mitään arvoja noudatettavaksi, ellei niitä voi laskea euroissa.

EU-lainsäädännöllä nämä loputkin arvot murskataan. Vihollisia nähdään joka puolella, vaikka todellisuudessa systeemi on rakentanut pahimman vihollisen meidän jokaisen sisälle. Jos toteutamme yhteiskunnassa yleisesti hyväksyttyjä arvoja, meille jää elämästä muutama kiiltävä esine ja eläkkeellä aitiopaikka seurata rappion edistymistä.

Konservatiivisia arvoja on täydennettävä yksilöllisellä vapauden ja vastuun yhdistelmällä, minkä Juhani Kahelin nosti esille.
http://juhanikahelin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/6300...

Jussi Heino

Taisi loppua kommentit porukoilta. Kummallista että enää kukaan ei edes KD:n porukat hyökkää tai edes yritä keksiä mitään puolustusta tätä homovihaan kohtaan. Yleensä viime aikoina jotain laimeaa että "Päivi vain harrasti kirjallisuus tutkiskelua" eli olisikohan nyt homman nimi se että Kristillis demokraateilta on tulossa OIKEASTI LINJAN MUUTOS? Merkit ovat vahvasti sinne suuntaan. Aiemin tuli tulikivenkatkuisia Raamatun lauseita helvintulesta ja kehoituksia ehetykseen. Oliskohan minun ja muiden homoseksuallien oikeuksien puolustaminen palkittu? :)

Maria ja muutkin KD:läiset puhuvat nykyään että tämä homoteema on muodikkaasti median paisuttelua? :)Eikös kuulosta tutulta? No jos se on paisuttelua niin siitähän pääsee hyvin eroon sanoutumalla irti homovihamielisyydestä ja saattaa olla että kannatus pomppaa välittömästi uusiin uljaisiin lukemiin. Sillä on todistettu lähtemättömästi että homovihamielisyys ei nykypäivänä Suomessa ole se teema jolla pärjää. Mielenkiintoisia aikoja elämämme ja valmistautukaa henkisesti kohtaamaan uusi uljas homoja rakastava ja kunnoittava Kristillisdemokraattinen puolue. Olisi aika paukku! Ylittäisi varmasti kansainvälisen uutiskynnyksenkin jos se tehtäisiin raflaavasti. Erehtyminen on inhimillistä ja kuka heittäisi ensimmäisen kiven?

Petri Muinonen

Jussi: "Maria ja muutkin KD:läiset puhuvat nykyään että tämä homoteema on muodikkaasti median paisuttelua?"

Mediahan sitä hypetti KD:n osalta. Timo Soini sanoo olevansa sukupuolineutraalin avioliiton vastustaja, niin kaikki hyvin. Kyllä Soinillakin on perusteluna usko, kirkkonsa opetus. Päivi Räsänen vain lausui sen erikseen ääneen, itse lainsäädäntöön ottamansa kannan lisäksi. Ja siihen media tarttui.

Demokratiassa poliittisen kannanoton saa (vielä toistaiseksi) perustella ihan miten tahansa. Se on demokratiaa, ei homovihaa.

En tosiaankaan usko, että tässä on KD:lle mitään linjanmuutosta tulossa. Päinvastoin: ennemminkin Kallis ja Kärkkäinen jäivät pois kun ymmärsivät, ettei sellaista tule. Pidämme arvoistamme kiinni.

Koti. Uskonto. Isänmaa.
Tästä on kyse.

Jussi Heino

En kyllä kanata Soiniakaan , mutta se on nyt eri juttu. Hänhän ei ratsasta sillä kuten te eli tällä homovihallanne.

Toisaalta on hyvä kuulla että puolueenne pysyy vankasti valitsemallaan tiellä kun Kallis Kärkkäinen ovat pois. :) Olen sangen tyytyväinen ateistina siihen asian tilaan.

Pistettänpä arvaus käyntiin että kumpi tulee ensin puolueen lakkautus vai linjan muutos tässä homoasiassa? Vai vaihtuisiko kansan mielipide että saisitte jopa voiton tulevissa vaaleissa? Epäilen ja toivon että tulee lakkautus.

Petri Muinonen

Jussi Heino valehtelee taas kerran: "Hänhän ei ratsasta sillä kuten te eli tällä homovihallanne."

Kerropa nyt ensin KUKA ratsastaa ja MITEN määrittelet homovihan? Edellä joku kysyikin sinulta miten voi puolustaa kirstillistä näkemystä avioliitosta miehen ja naisen välisenä instituutiona NIIN ETTET KOKISI SITÄ HOMOVIHANA. Ja annoit selvän vastauksen: EI MITENKÄÄN!

Eli reilua on kertoa tämä oma ja omalaatuinen määritelmäsi homovihalle:

JUSSI HEINON MIELESTÄ AVIOLIITON PUOLUSTAMINEN MIEHEN JA NAISEN VÄLISENÄ INSTITUUTIONA ON H O M O V I H A A !

Kommentoikaa nyt muutkin, oletteko samaa mieltä. Arvaan jo pari keskustelija, jotka komppaavat Jussia, mutta tiedän myös, että Suomessa he ovat homoseksuaaleja itseäänkin pienemmässä vähemmistössä.

Shemu P

Petri, ei tarvitse huutaa kommenteissa. Kiihko heijastuu ilman versaalia.

Pyysit kommentoimaan. Luulen, että 99% suomalaisista vastustaa edustamaasi uskonnollista kiihkoilua ja hihhulointia. Ellei jopa enemmän. Olet Petri hakoteillä ja pahasti. Toimit jopa oman uskontosi vastaisesti.

Jussi Heino

Hei Timo,

Kirkko voisi opettaa että aikoinaan kun Raamattu kirjoitettiin oli vallalla homovihamielisyys joidenkin taholla, mutta muutoin homous oli ollut Roomassa ja Antiikissa yleensä hyväksyttyä ja luonnollista. Kerrotaan että Raamatua pitää tulkita sillä siellähän suhtaudutaan orjuuteen, lasten ja huorintekijöiden kivittämiseen erityisen ihannoivasti. Eihän niitäkään enää toteuteta? Miksi sitten tätä? Onhan Raamattu täynnä ristiriitaa muutoinkin ja valheita. Kuten esim Jouluevankeliumi jossa toisessa versiossa pikkulapsia surmataan kuningas Herodeksen käskystä ja toisessa ei puhuta asiasta sanaakaan. Historia taas ei kerron näistä lastensurmista mitään Herokseksen tekemänä vaikka ko henkilöstä kerrotaan kaikenlaista.

M-T Heikka

Ei pidä innostua Perussuomalaisten nousun perusteella uskomaan, että konservatiivisuus olisi nousussa.

Maalaisjärki on nousussa, ei "konservatiivisuus". Ei ihmisten aatemaailma ole mihinkään muuttunut. Eliitin ajatusmaailma ei vain vastaa kansalaisten arvoja.

Se, että "aatellaan ite" on nousussa. Niin mie uskon.

http://www.youtube.com/watch?v=qEUw2iyEx-U

Jussi Heino

Hei Merja Heikka,

ensimmäisen kerran olen melkein kanssasi yhtämieltä. :)

M-T Heikka

Jussi, no hyvä ettei aivan.

Minua vaan ihmetyttää, että mikä sai minut kirjoittamaan noin. Miksi uskon, että konservatiivisuus ei olisi nousussa.

Se on vähän monimutkaisempi juttu.

Vihreä väki ja eliitti on mennyt vain liian pitkälle. Erityisesti vasemistossa on aina tiedetty kansan parissakin (mikä tietäjä mie olen!), että herrasväen edustajilla, siis vasemistolaisilla, heillä on omat omituisuutensa. Knapsuja, mitä knapsuja. Eihän täydellistä voi vaatia :). Nyt he vain ovat menneet yli rajan, he ovat jo Siperian tuolla puolen, Atlantin ylityksessä. Liian kaukana edustamastaan joukosta.

Sitten maalaiset, heidän konservatiivisuutensa on äänetöntä ja suvaitsevaista. Jokainen taaplatkoot tyylillään.

Jussi Heino

No eivät mitenkään. Sitä paitsi Ex Arkkipiispa John Vikström sanoi jo syksyllä että Kirkossa homoille samat oikeudet kuin heroille. Eiköhän hän tiedä mistä puhuu. Oppinut kirkonmies. Sihen verrattuna nykyinen arkkipiispa on kuin pelkäävä hiirulainen joka Päivin takaa yritää jotain vikistä ja piipittiää. Ei uskalla tehdä sitä oikeaa ja ainoaa ratkaisua jonka Ruotsin kirkko on jo tehnyt.

Käyttäjän Soilihaverinen kuva
Soili Haverinen

Homoseksuaaleilla on Suomessa samat oikeudet kuin muillakin. Jos homoseksuaali haluaa solmia avioliiton, hänellä on siihen täysin sama oikeus kuin muillakin.

Kukaan ei testaile eikä kysele avioituvien seksuaalista suuntautumista, kun kuulutuksia haetaan. Avioliitto tulee vaan solmia vastakkaisen sukupuolen täysi-ikäisen naimattoman henkilön kanssa, joka ei ole lähisukulainen.

Jos avioliitto ei houkuttele, on mahdollista rekisteröidä parisuhde samaa sukupuolta olevan kanssa. Tätä mahdollisuutta on kuitenkin käyttänyt hyväkseen arviolta vain 1-2% homoseksuaaleista. Tästä voinee päätellä, ettei homoseksuaaleilla halu sitoutua ole kovin yleinen, vaan sukupuolineutraalin avioliiton tarvetta on huomattavasti liioiteltu.

Sukupuolineutraali avioliitto merkitsisi sukupuolisuuden poistamista yhteiskunnasta. Lainsäädäntö siis tulkitsisi kaikkien avioliitot sukupuolettomiksi. Omassa avioliitossani ei ainakaan ole mitään sukupuoletonta ja ihmettelen todella, onko jollakin muulla.

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Mukavaa nähdä humoristinen puolesi:-D

Käyttäjän Soilihaverinen kuva
Soili Haverinen

You ain't seen nothing yet...

Jussi Heino

Soilihan se vastan hauskan näkemyksen esitti? Oletko ihan oikeasti tuota mieltä vai oliko tuo jonkin sortin vinoilua? Vai että sukupuolisuus häviäsi? Kyllä mä esimerkkinä olen mies ja homo myös. Ennen yritin olla hetero ja halusinkin kun elin samassa harhassa kuin Päivi Räsäset ja kumppanit eli että homous on jotenkin väärin tms. Sitten eheydyin ja se siitä.

No toisaalta tuo on ensimäinen edes yritys vaikkakaan ei kovin hääppöinen. Vai että sukupuolet häviäisivät? No mihin ne häviäisivat? Tulisiko sinusta sitten lesbo vai mikä? Onko kaikki Ruotsalaiset nyt sukuopuolettomia? Heh. kaikkea ihmeajatuksen juoksua sitä kuulee kun vanhaksi elää. Sorry vaan. Aika heppoinen on ajatusmalli. Pitääpä sanoa kun menen seuraavaksi Ruotsiin että tepä ette ole sukupuolisia kun teillä on sukupuolineutraali avioliitto?

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Itse asiassa Jussi, muistan nähneeni jossain videon, jossa amerikanfunkku selitti tätä vaaraa juuri näin.

Hän selitti asiaaa niin, että oman sukupuolen kanssa seksi on niin paljon parempaa, että tämä voi eheyttää heteroita homoiksi. Hänen mielestään vastakkainen sukupuoli ei pysty kilpailemaan samaa sukupuolta olevan kanssa, koska lesbo tai homo "tuntee" oman sukupuolensa ja seksiin liittyvät nyänssit täysin ylivoimaisesti.

Tämähän on sinäänsä totta, paitsi, että seksi ei ole pelkkätekninen suoritus.

En usko, että voisin eheyttää Soilia, vain melskaamalla hänen mekkonsa alla. Hän saisi kyllä elämänsä parasta seksiä, mutta jos hänen suuntautumisensa on puhtaasti heteroseksuaalinen, niin varsinainen eheytyminen lesboksi ei kyllä onnistuisi:-(

Jussi Heino

Niin Kira,

Osuit naulan kantaan ! Tiedän sen ihan omasta kokemuksesta. Aikoinaan kun olin nuori mies niin ensin tunsin vetoa toisiin poikiin ja miehiin. Sitten kun tajusin että se on mukamas väärin niin päätin ryhtyä heteroksi. Tein kaikkeni että tämä homous ei olisi minua riivannut. Vihansin kaikkea mikä liityy homouteen kuten tämä Petri täällä. Naisten kanssa minulla oli oikein kivaa ja eräs tyttökaverini kerran sanoi kun keskustelimme ravintolassa pienessä seureessa ja oli paljastunut että joku kaveri olikin homo josta ei kukaan osannut epäillä, niin tyttökaveri otti minusta kiinni ja sanoi että "Tämä mies on 100% hetero, hän on niin hyvä sängyssä ja osaa homman" Itse meinasin pyörtyä kun ajattelin kunpa vain tietäisit, miten asia on.

Mutta sitten kun sain oikeanlaista mies seksiä niin tajuntani räjähti. :) :) :)

No nykyään en usko että saisin hommaa hoidettua vaikka kyllähän minäkin välillä kiihototun seksikkäästä naisesta. En viitsi edes koikeilla koska se ei ole oikein.

Käyttäjän Soilihaverinen kuva
Soili Haverinen

Niin siis tuo ajatus sukupuolisuuden poistamisesta yhteiskunnasta on yksi feminismin kolmannen aallon ja Queer-teorian perusajatus. Tunnetuimmista feminististeistä mm. Gayle Rubin ja Judith Butler ovat nostaneet sukupuolettoman yhteiskunnan ihannetta esiin.

Perusrakenne on marxilainen sukupuolinäkökulmasta uudelleentulkittuna. Sorrettu (tai syrjitty) luokka ovat naiset ja sukupuolivähemmistöt ja sortajana on kapitalismin sijaan heteronormatiivinen yhteiskunta, joka perustuu mies-nais sukupuolijakoon. (Butler taitaa muuten olla se, joka on lanseerannut homofobian käsitteen.) Sorto voidaan lopettaa vain poistamalla yhteiskunnasta nais-mies sukupuolijakoon perustuvat rakenteet, kuten avioliitto, ja muuttamalla ne sukupuolettomiksi. Kirjoitin tästä laajemmin Hesariin. Katsotaan, julkaistaanko lähiaikoina.

Eihän tuo tietenkään sukupuolisuutta ihmisistä poistaisi, koska se on niin oleellinen osa olemustamme, vaan rakentaisi yhteiskunnan sellaiseksi, ikään kuin sukupuolisuutta ei olisi.

Ruotsissa tosiaan kaikki avioliitot muutettiin takautuvasti sukupuolineutraaleiksi. Eli ei enää voida puhua vaimoista ja miehistä vaan pelkistä puolisoista.

Se, että ette ole kuulleet tästä johtuu ehkä siitä, että ette ole vielä perehtyneet tämän keskustelun ideologisiin taustoihin.

Sukupuolineutraalia avioliittoa Suomessa esittäneet ovat kyllä tietoisia, millaisista ideologisista juurista idea nousee, mutta sitä ei mielellään tuoda julki, koska se olisi monelle tavissuomalaiselle liian kovaa kamaa.

Petri Muinonen

Kiitos Soili asiatiedon tuomisesta keskusteluun pelkkien yksilöllisten ja innovaatisten homoviha-määritelmien sijasta!

"Sukupuolineutraalia avioliittoa Suomessa esittäneet ovat kyllä tietoisia, millaisista ideologisista juurista idea nousee, mutta sitä ei mielellään tuoda julki, koska se olisi monelle tavissuomalaiselle liian kovaa kamaa."

Tulethan jatkossa bloggaamaankin tästä aihepiiristä? Odotan mielenkiinnolla.

Käyttäjän Soilihaverinen kuva
Soili Haverinen

Kiitos Petri rohkaisusta! Tulen toki bloggaamaan tästäkin, vaikka pääpaino kampanjassani on lapsiperheiden asioilla "Kapulat pois lastenrattaista!" teemalla. Odottelen ensiksi, julkaiseeko Hesari kirjoitukseni vai ei.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Mukava saada Soililta tosiaan asiatietoa. :=) Ihmisten kuuluu saada tietää, millaisia asioita tässä on taustalla, kuten tämä yhteiskunnan muuttaminen sukupuolettomaksi, kuinka moni sitä oikeesti varsinkin heteroista haluaa? Eli tällä asialla on siis kytköksiä feminismiin..

Jussi Heino

On se hienoa huomata että Kristilliset ovat peloissaan, ja ihan tosisaan vielä, sukupuolet poistuvat yhteiskunnasta. Ihan huippu oivallus! Voiko tyhjemmin perusteluin enää perustella yhtään mitään? Ei varmasti! Kyllä sukupuoli on meille homoille yhtä tärkeä jos ei tärkeämpi kuin heteroille. Ja mikähän on se mekanismi kun lakia muutetaan meiltä rupeaa häviämään sukupuoli? Mistä se ensinnäkään tietää että laki muutuu? Rupeaako meillä häviäämän hormonit elimistöstä kun ne Jumalan vaikutuksesta muuttuvat kun Jumala kostaa vai mikä ihmeeen idea tässä oikein on:)Tuo on niin hullu ja kaukaa haettu perustelu että eihän siihen voi edes juuri kommentoida. Täysin absurdi ja naurettava! Mutta hyvää viihdettä tosin.

Jussi Heino

Harmittavasti pitää lähteä töihin. Keskustelkaa te. Olen muutaman tunnin työreisulla. Odotellaan Päivin ulostuloa. Pistin hänelle myös textarin että tsekkaa mitä täällä keskustellaan Maria Rajakarin ansioista. Nyt on jo 3 ihmistä KD puolueessa joka ovat "oikeita ihmisiä" ihan oikeasti. Katsotaan uskaltaako hän jopa jotain tänne kirjoitaakin. Nyt on historian lehti kääntymässä. Uskokaa pois.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

"Mutta ylipäätään, toteasin että Maria Rajakari olisi enemmän "kotonaan" pohjois-amerikkalaisessa politiikassa kuin suomalaisessa..."

- Timo Anttila, pitää kai harkita muuttoa sinne ;=D, eiku ihan totta ja oikeessa oot siinä, mä ajattelen niin, että suomalaiset on liian kilttejä, kumarrellaan joka suuntaan, ei pidä olla liian "nössö." Ei tarkoita, että jos pitää puolensa, että olisi joku "äärikaveri", suomalaiset, jotka on liian nössöjä, ajattelee niin, kun ei oo itsellä pokkaa. Ja leimatkoon joku minut nyt sitten äärikristityksi tai muuksi vastaavaksi, ihan sama, sillä nyt on kyseessä juuri maalaisjärjen käyttö ja niiden arvojen puolesta taistelu, jotka ovat Suomessa jäämässä "jyrän alle".

Ennemmin tai myöhemmin, jos ei tässä vaaleissa, ennustan, että konservatiivisuus nousee Suomessakin, tässä arvotyhjiössä se on ennemminkin sääntö kuin poikkeus.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

P.S Aiemmin ajattelin, että mun "oma kulttuuri" olisi ollut joku etelämaalainen, jossa hyväksytään "hieman" temperamenttisempi tapa elää, eikä vain kyräiltäisi netissä ja naamatusten ei sitten uskalleta sanoa mitään..mutta nyt Timo sen keksi siis, Pohjois-Amerikka.. ;=DD itsensä hillitseminen alkaa olla jo sen verran vaikeeta tässä "harmaassa massakulttuurissa".;=)

M-T Heikka

Pohjois-Amerikassahan konservatiivit tappaa abortteja tekeviä lääkäreitäkin.

He veisasivat hoosiannaa Suomen koulusurmien vuoksi kiitokseksi siitä, että paha Suomi sai palkkansa.

Fundamentalistit.

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Joo-o, helvetintulleen joutuvat joka sorkka! Amerikan evankelikaaleista ei voi pelastua yksikään, ennen lehmät lentää! Heistä on kirjoitettu: 1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet

"Fundamentalismi on saatananpalvontaa!", lainaus Juhani Huttusen blogin otsikosta Kotimaa24:ssä

Pidetään me Merja vaan nätisti Jeesusta kädestä, niin hyvin meidän käy.

Käyttäjän Rajakari77 kuva
Teppo Rajakari

Jep jep Merja, mene sanomaan se sinne, mitä sitä täällä huudellaan ilman kasvoja ja muita?

M-T Heikka

Teppo, kun mie en vain ole saanut ketään ottamaan kuvaa itsestäni. En mie nyt sentään pojalle kehtaa sanoa, ota äiskästä kuva, että saan laitettua sen nettiin. Se olis vähän perverssiä. Olen sen verran konservatiivi mieki. Ja jos itse ottaa itsestään kuvan, siitä tulee aivan kammottava.

Mitä mie amerikaaneista välitän. Välitän vain peräpohjalaisista. Olen niin tunteeton.

Amerikkalaiset pistävät vähän ööveriksi joka homman.

Käyttäjän Rajakari77 kuva
Teppo Rajakari

Merja, mikset pyri itse vaikuttamaan asioihin/politiikkaan? Jos kerran kaikki on huonosti, niin mikset vaikuta itse asioihin muuta kuin huutelemalla nurkista? Laita itsesti likoon kuten vaimoni on tehnyt niin katsotaan, miten käy..

M-T Heikka

En mielestäni "huutele nurkista". Olen omalla nimelläni, syntymäaika ja syntymäpaikka on esillä. Henkilöturvatunnus vain puuttuu.

Ei minulle ole tullut mieleenikään osallistua koskaan politiikkaan. Keskusteleminen ei liene synti.

Sinä olet urhoollinen ritari, kun puolustat vaimoasi kavalia nurkasta hyökkääjiä vastaan.

Itse esitän vain mielipiteitäni....huvikseni.

Käyttäjän Rajakari77 kuva
Teppo Rajakari

Sinänsä ei tule myöskään yllätyksenä, että vaimolle naiset eniten huutelee, kun lähes 70% hänen sivuilla kävijöistään on miehiä...enkä ihmettele, kun tämän naisen vihille vein, tiesin, että kilpakosijoita hänellä riitti/riittää..

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Kiitos vaan Tepolle kohteliaisuudesta, konservatiivisuus myös varmasti puhuttelee tällä hetkellä enemmän miehiä. Eilen minut valittiin KD-Naisten Uudenmaan piirin hallituksen jäseneksi, joten KD-Naisten keskuudessa meillä on hyvä henki, itsetunto on korkealla ja arvot yhdistävät.:=)

M-T Heikka

Minä olen "huudellut" täällä US:ssa jo monta vuotta.

Jos ei kestä sitä, että joku "huutelee", niin ei kannata ryhtyä politiikkaan.

Vaalit on tulossa, ja näin kansalaisenakin lienen oikeutettu osallistumaan näihin arvokeskusteluihin.

Näin naisenakin, vai mitä?

Mitä tuohon kuvattomuuteeni tulee, olet mielestäni röyhkeä mies puuttuessasi siihen. Se on kumminkin oma asiani. Samoin se, miten osallistun yhteiskunnallisiin asioihin. Kirjoittamalla vai jotenkin muuten.

Erittäin röyhkeää ja halpamaista käytöstä mielestäni, noin kansanedustajaehdokkaan aviopuolisolta.

Luulisi KD::läistenkin kunnioittavan jotain kristillisiä ja demokraattisia arvoja.

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

Ikävä todeta, että kristillisiä tai muita uskonnollisia arvoja käytetään sumeilematta vähemmän kristillisten asioiden toteuttamiseen. Siinä on maallikon usko kovilla.

Ristiriita on yhtä räikeä kuin poliitikkojen toiminnassa "kansan hyväksi". Puheet ovat kauniita mutta teot rumia.

Peter Hallberg

Kristittynä minua on aina ihmetyttänyt, miten Jeesuksen kaltainen radikaali voi edustaa joillekin konservatiivisuutta?!? Huseinin kanssa olen samaa mieltä siitä, että ahdasmielisyys on kielteinen ilmiö riippumatta siitä, minkä uskontokunnan nimessä sitä harjoitetaan.

M-T Heikka

Alun pitäin sanoin vain, että on väärin päätelty, että Perussuomalaisten nousu olisi konservatiivisuuden nousua. Se on aivan liian yksinkertaistettua ajattelua, lapsellista.

Olisitte vastanneet siihen.

En ymmärrä todellakaan miksi loukkaantua siitä, että on eri mieltä.

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Minäpä selitän sen sinulle Merja.

Tietynlaiset uskovat eivät erota uskontoa ja politiikkaa tai mitään muutakaan, toisistaan. He eivät katso maailmaa uskonnollisten silmälasien läpi, vaan se on heille se todellinen maailma.

Kun sinä nyt olet erimieltä tai jopa arvostelet heidän politiikkaansa, he saattavat kokea sen hyökkäyksenä uskoaan ja jopa itse jumalaa vastaan. Heillähän on se yksi ja ainoa oikea totuus.

Että silleen!

Ymmärsitkö?

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Huti, puhut ohi aiheen. Mikäli lainaat tekstiäni, jota kommentoit yritä puhua samasta asiasta, mistä olen kirjoittanut.

M-T Heikka

Minusta heillä on vain heikko usko, jotka pitäytyvät normeihin.

Fariseuksia ja publikaaneja.

Jouko Piho oli muuten älyllinen KD:läinen, vaan hänet pulautettiin ulos. Se on kovaa peliä bostonissa.

Petri Muinonen

Pekka Siikalaa alkaa varmaan kohta nyppiä se, että olet aina täällä listan kärjessä. ;)

Ei mulla muuta asiaa...

Timo Isosaari:
"Ikävä todeta, että kristillisiä tai muita uskonnollisia arvoja käytetään sumeilematta vähemmän kristillisten asioiden toteuttamiseen. Siinä on maallikon usko kovilla."

Tarkoittaakohan Timo tällä lesboparien hedelmöityshoitojen sallimista? Suomen kristityt (80+% väestöstä) kun ilmeisesti sitäkin kannattivat. Vai jotakin muuta

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

Tarkoitin juuri kaikkea muuta paitsi tuota. Tarkoitan nyt aivan yleisellä tasolla sitä päivittäistä toisten yksilöiden polkemista, mihin sen kummemmin kristilliset puolueena kuin kirkonkaan toimesta eivät ole muuta kuin hymistelleet. Minua ei kiinnosta toisten ihmisten seksuaalinen suuntautuneisuus tai heidän tapansa toteuttaa itseään. Se on jokaisen oma asia, kunhan toiminta ei vahingoita muita.

"God bless America", hoilaavat jenkkipressat ja lähtevät pyhään sotaan, milloin ketäkin vastaan. Samanlainen suvaitsemattomuus on läsnä suomalaisen kristinuskon kohdalla. Tekopyhyyttä vailla vertaa.

Raamattu on ehkä historian eniten käytetty väline silkan vääryyden harjoittamiseen. Jos kristilliset tulkitsisivat sitä, kuten maallikko, olisi poliittinen kannatuksenne lähempänä 40 kuin 4 %.

Uskovaisen usko vain näyttää olevan sokeaa ja sen nimissä voi lähimmäisen kommenttia tulkita täysin päättömästi, etten sanoisi epäkristillisesti. Ja vääräuskoisten jahtaaminen jatkuu...

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Aiemmin luulin, että listan kärkeen pääsee sanoilla:"Seksi, Siikala ja Somalit", nyt ilmeisesti kristinusko ja KD täytyy lisätä listaan, vaikkeivät S:llä alakaan. ;=DD

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Joku kirjoitti aiemmin, että puhuu KD-läiset mistä vaan, niin aina tulee joku joka kääntää keskustelun homoihin..nyt on meidän kristittyjen aika puolustautua, vika ei ole aina meissä kristityissä. Kovat paineet meillä on nykyaikana, mutta jos emme taistele niiden arvojen puolesta, jotka ovat meitä kannatelleet jo vuosisatoja, emme voi mitään saadakaan.

Jussi Heino

Hyvä Maria,

Etkö ihan oikesti ymmärrä miksi keskustelu menee homoihin? Siksi että te sorratte ja vaikeutatte meidän elämäämme vaatimalla meitä pidättäytymään siitä ainosta oikeasta seksistä joka on meille luonollista. Sitten vielä ihmettelet että miksi ? Niin pitkään kun te vastustatte homojen oikeuksia niin pitkään keskustelu päätyy aina tähän samaan. Jos on arvo puolue, niin normaali järjellä voisi olettaa että arvot koskevat ihan kaikkia. Niin pitkään kun te poljette Tampeeen tai Helsingin kaupungin kokoista kansanosaa, niin aina tulette tämä löytämään edestänne. Ette te voi pitää sitä seläntakana piilossa joka näyttää olevan nykylinjanne. Syksyllä saitte sen verran turpaan homokysymyksessä, että nyt haluatte vain sen pistää piiloon? Valitettavasti teillä on avaimet muutokseen eli heti kun muutatte suhtautumista homoihin ja heidän oikeuksiin sinä päivänä saatte keskustella muistakin asioista kuin tästä vanhanaikaisesta seksualli moraalistanne. Teillä on itsellä siihen valttikortti ja voitte muutaa maailmaa niin että voitte keskittyä niihin asioihin jotka ovat tärkeitä. Mutta ilmeisesti homoteema ja teidän kannaottonne on niin tärkeä teille, että ette kykene sitä muutamaan. Joten tulette löytämään tämän AINA EDESTÄNNE. Vain te voitte muuttaa sen eli taistelu käydään teidän porukoissa. Kohde on teillä siellä puolueessanne. Ei misään ulkopuolella kuten sinä näytät kuvittelevan. Itse asiassa Päivi Räsänen on se jota vastaan sinun pitää taistella jos haluat että voit tehdä blogeja ilman että niissä aina keksustellaan homoteemasta. Etkö ymmärrä että muille homojen asia on tärkeä, eivätkä he koe että homot pitäisi olla vain hiljaa ja kärsiä. Puhumattakaan nyt itse hoimosta kuten minä. Minkä ihmeen takia minä antaisin teidän melskata ja elvistellä arvopohjallenne kun vastustatte meidän oikeuksia ja vaaditte meitä elämään selibaatissa ja olemaan perustamatta perhettä tai adoptoimasta. Yms. Jos teistä olisi riippunut, niin homoseksin harjoittajat olisivat vielä vankilassa. Teidän puolueenne sitä vastusti jyrkästi silloin 1971 ja 1981 kun psyykkinen sairausluokitus purettiin. Millaisia ihmisiä te oikein olette ? Millainen sydän teillä on? Onko se ihan jäätä meille homoille?

Petri Muinonen

Ja vain 27 minuuttia meni, että sait vastauksen kuka oli se "joku", joka kääntää homon keskusteluihin, eiku keskustelun homoihin... :D

Jussi Heino

Kyllä Petri,

Olen luvannut pitää teidän "arvonne" esillä eli joka käänteessä kun teette jonkun puheenvuoron jossa puhutaan arvoista niin peli aukeaa ja lukijoita riittää. Eikös se ole teidän tavoite ihan? Muutoinhan teidän mielikuvitus asioiden jorinat ovat sen verran pitkästyttäviä että ei niitä kukaan viitsi lukea? Eli aina kun tulee KD ja sana Arvo niin heti nappaan kiinni ja suoritan tehtäväni. Eikös tämä ole hyvä järjestys? Saatte maksimaalisen lukijakunnan omien ajatustenne esittämiseen. Sinäkin olet kaikelle kansalle näyttänyt millainen mies oikein olet? Äitisi on varmasti hyvin ylpeä kun lukee sun juttujasi ja isäsi myös?

Toinen ja vakava asia on se että jos lopetatte homo ristiretkenne niin voisitte keskittyä köyhien ja vanhusten asioihin. Mutta tunnusta että teillä ei ole aikomustakaan eikä varsinkaan halua? Jos olisi niin tehän olisitte aikoja sitten heittäneet tämän homokortin mäkeen. Mutta ei! Haluatte pitää siitä kiinni vaikka se on maksanut jo ainakin 3 ehdokaanne poislähdön. Onko se sen arvoista? Ai niin sinähän sanoitkin että kun pääsitte Kalliksesta ja Kärkkäisestä eroon niin pidot paranivat. Mitehän heidän äänestäjät suhtautuvat tähän asiaan kun saitte savustettua ainoat humaanit ja viisaat ihmiset pois keskuudestanne? Luuletteko että saitte paljon uskossa seonneita lisää puolueeseenne? No kohtahan se nähdään!

Kalevi Wahrman

uusi KANSAN ÄÄNI luettavissa

http://www.kansanaani.net

Tuoreimmassa numerossa mm:

-Talouden kuplat poksahtelevat

-Lipposesta satiaisiin

-Miksi vierastyövoimasta on tullut ongelma

-Kaikki rikkaus on työn arvoa

-Iranin kuolemantuomioita vastaan

Jussi Heino

Tässäpä makupala Päivi Räsäsen kynästä alla. Hän on kertonut julkisesti että on tämän asian takana edelleen. Ihan oksetti kun silmäilin sitä taas.

"Homoseksuaalisuuden harjoittamisessa on erotettavissa kaksi päälinjaa: irtosuhteet homoyhteisössä ja pysyvä parisuhde. Irto- ja avosuhteet
laillistettiin rikoslain muutoksilla vuonna 1971 ja parisuhteen rekisteröiminen maaliskuussa 2002. Homoyhteisön yleisimpänä mallina vaikuttavat irtosuhteet ja vaihtuvat parisuhteet. Tämän voi väittää olevan seurausta pitkään länsimaisessa kulttuurissa homoihin kohdistuneesta syrjinnästä. Itse näen kuitenkin, että tämä osoittaa jotain myös homoseksuaalisten ihmisten rikkinäisyydestä. Rikkinäisyyttä ei välttämättä itse huomaa tai sitä ei halua tunnustaa ja tämä pätee kaikkiin ihmisiin. Esimerkiksi syrjähyppyjä harrastavat tai työnarkomaanit eivät useinkaan tunnusta välittömiä tarpeitaan tyydyttäessään tekevänsä väärin itseä ja muita13
kohtaan, ainakaan nykyisten arvojen vallitessa.
Heteroita koskien irto- ja avosuhteet ilmentävät pelkoa sitoutumista ja
vastuunottoa kohtaan. Homosuhteiden rekisteröimistä on ajettu parisuhteen pysyvyydellä: olisi parempi kannustaa homoja sitoutumaan. Hyvää
päämäärää ajetaan väärässä asiassa. Sitoutuminen on tärkeä asia inhimillisessä elämässä, mutta homoseksuaalisuuden harjoittaminen myös pysyvässä parisuhteessa on vahingollista oman itsensä, kumppanin ja ehkä
myös muiden läheisten ihmisten kannalta."

Eli Päivi Räsänen lääkärinä on sitä mieltä että homosuhde on vahingollista oman itsensä, kumppanin ja läheisten eli sitä on vastustettava hänen mielestään! Millainen lääkäri hän oikein on?

http://www.luthersaatio.fi/images/julkaisut/aamuta...

Varoitan että teksti on oksettavaa ja vuoroin naurattaa. Omalla vastuulla voi sitä lukea.

Käyttäjän ronin kuva
Ronja Ronin

Tuo Päivi Räsäsen mielipide on mitä on, mutta LÄÄKÄRIn lausumana se on absurdi. Yhtä pimeän keskiaikainen kuin uuden imaamin, joka on ilmoittanut ettei lääkärinä hoitaisi homoja. Tosin imaami osoittautui valehtelijaksi, koska lääkärinopinnot on kesken.

Jussi Heinoa ymmärrän, onhan se järjenvastaista ja tieteen kieltämistä, että homous olisi jotenkin luonnotonta, että homojen seksi olisi vahingollista. Jos joku on vakuuttunut, että luonnossa esiintyy luonnottomuutta, häntä on täysin turhaa vakuuttaa luonnollisten ilmiöiden luonnollisuudesta.

Jussin kannattaisi kuitenkin suunnata energiansa islamin kasvun vastustamiseen, sillä se porukka lisääntyy nykyisen maahanmuuttopolitiikan ja vaimonhakujen sekä syntyvyyden ansiosta sitä tahtia, ettei vain kansallinen olomassaolomme ole uhattuna parin vuosisadan sisällä, vaan naisten asema sekä homojen, uskonnottomien ja etenkin juutalaisten olemassaolo sanan varsinaisessa merkityksessä.

Jussi Heino

Kiitos Ronin huolestasi, mutta minusta on kiva ärsyttää näitä KD porukoita kun he ovat niin järjen vastaisia ja pitää yllä heidän julkista kuvaansa. Tässäkin yksi uusi hullu naisihminen laittoi että KD haluasi abortoida homosikiöt eli jos se ei ole sairasta politiikkaa niin mikä sitten on enää?

Katsos nämä KD:n porukat luulee että kun ihmiset kauhistelevat heidän asenteitaan ja käsittämättömiä jutujaan, että heidän suosionsa siitä nousi. Minä oikein nautin kun Petri Muinonen munaa itseää ihan urakalla. No Mariaa minun käy sääliksi, koska hän on kuiten aika ok tyyppi ja sexykin. Mutta nuo hörhöt ovat sekoittaneet hänen päänsä. Ehkäpä hänkin tulee järkiinsä. Pelottaa että jos hänelle tai Päivi Räsäselle syntyy lapsi(tai on jo nyt) joka on homo niin miten sen lapsiparan käy tuollaisessa ilmastossa? Eivät he ajatte lasten parasta. Heidät on sekoittanut kummallinen homoviha vaan. Pelkään että aika moni KD:n poliitiikassa mukana olevan lapsi on tukalalassa ja ikävässä asemassa. Se minua huolestuttaa. He eivät kykene ajattelemaan oman kiihkonsa sokaisemana yhtään pidemmälle, eivätkä kykene punnitsemaan mitä heidän käytös aiheuttaa viattomille lapsille sekä nuorille. Minua he enemmän naurattavat, vaikka täytyy sanoa että kun luin taas noita Päivi Räsäsen ajatuksia niin välillä inhotti ja oksetti.

En tiedä olenko ainoa, joka ihmettelee, että millaisia sydämettömiä ihmisiä nämä ovat? Tuokin yksi Soili esitteli sellaisia arvomaailman irvikuivia että Päivikin taitaa kalveta hänen rinnallaan. Onko kysymyksessä joukko hysteria, jossa joku agitoi heitä tähän homoristiretkeen ja he raukat eivät ymmärrä, että suurin osa ihmisistä pitää heitä tärähtäneinä? Jos heillä on ihan oikeaa asiaa eli köyhyydestä ja vanhusten hoidosta yms se kyllä jää tämän varjoon. Jos he olisit fiksuja ja järkeviä, he sanoutuisivat irti tästä järjettömyydestä. Silloin he pääsisivät puhumaan oikeista humaaneista arvopohjaisista asioista. Mutta ei voi muuta todeta kuin että ei heillä ole edes halua. Jos olisi he uhraisivat tämän homovihamielisyyden noiden muiden tärkeimpien asioiden eteen. Minullehän tämä ateistina sopii enemmän kuin hyvin. He eivät ikinä pääse yli 5% kannatuksen. Sillä se taitaa olla se prosentti joka kannattaa tuota järjevastaista ideaa nykypäivänä.

Nyt on jo ainakin 3 KD poliitikkoa löynyt hanskat tiskiin. Brarne Kallis ja Kari Kärkkäinen. Kumpikin ääniharavia alueillaan :) Ja yksi muukin jonka nimeä en muista mut ei tainut mikään hirveän tunnettu olla. Joten hyvin on pullat uunissa. Joten tämä on mun agenda eli pidän tämän arvopuolueen "arvot" esillä. He eivät enää haluasi näitä esitellä, mutta minä hieman avitan heitä. Ja hyvin toimii. :)

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Ja minä olen Päivi Räsäsen takana, edelleen. :=)

Jussi Heino

Joo Maria,

Tiedetään.Kyllä orkesteri soitti viimeiseen asti kun Titanic upposi :)

"Homosuhteessa tai avioliitossa ei ole kysymys pelkästä lähimmäisenrakkaudesta vaan myös seksisuhteesta. Terveessä ihmisyydessä seksi ei
kuulu mihin tahansa ihmissuhteeseen. Rakkaus ei tarkoita samaa kuin
rakastuminen. Eroottisen rakastumisen olemukseen kuuluu, että ihminen
seksualisoi sen, mikä on omalle identiteetille vierasta, “toista kuin minä”.
Homoseksuaalisten ihmisten kehityksessä voidaan usein jo varhaisesta
vaiheesta lähtien nähdä vierautta omalle sukupuolelle, jolloin ihminen
etsii oman sukupuolensa vieraalta tuntuvaa mysteeriä toisesta samaa
sukupuolta olevasta henkilöstä."

Tällaista tekstiä tulee meidän lääkäriltämme.

Lisää namia:

"Homoseksuaalinen taipumus ei ole sinänsä mielenterveysongelmaan
tai fyysiseen sairauteen verrattava ominaisuus. Sen sijaan tieteellinen
todistusaineisto osoittaa vastaansanomattomasti, että homoseksuaalisuus
on psykoseksuaalisen kehityksen häiriö. Ne, jotka väittävät homouden olevan luonnollinen, “terve” seksuaalisuuden variaatio, mitätöivät perhetaustatutkimusten todistusarvon poliittisista syistä. Homoaktivistien painostuksen ansiosta poliittiset tavoitteet ovat syrjäyttäneet tieteelliset faktat"

Missähän ne todisteet ovat johon Päivi viittaa? Asiantuntijat ovat kyllä täysin toista mieltä joten kenellähän se psyykkinen häiriö on?

"Kristillisen ihmiskäsityksen mukaan jokainen ihminen on seksuaalisesta suuntautumisestaan riippumatta tasavertainen ja yhtä arvokas. Ihmisten keskinäinen tasavertaisuus ei kuitenkaan merkitse seksuaalisen
käyttäytymisen tasavertaisuutta. Erilaiset tavat toteuttaa seksuaalisuutta
eivät ole suinkaan moraalisesti samanarvoisia." Suoraa puhetta meille homoille eli ei ole oikeutta homostella :)(vaikka ei voisi vähempää kiinnostaa periaattessa mitä mieltä Päivi on. Tai oikeastaan ilolla duunaan mieheni ja joskus muutaman muunkin kanssa kaikkea kivaa)

"Syntiinlankeemuksen todellisuus merkitsee sitä, että Jumalan luomistyö on monin tavoin turmeltunut. Me emme elä enää täydellisessä ja
synnittömässä paratiisissa. Myös Jumalan luoma seksuaalisuus on vää-
ristynyt. Homoseksuaalisuuden esiintyvyydestä ihmiskunnassa ei voi tehdä
sitä johtopäätöstä, että homoseksuaalisuus olisi sinänsä Jumalan luomaa" Eli mitähän tässä yrittää sanoa? Että homous on valinta ja Jumala ei luonut sitä kuitenkaan? No minulle se tuli ihan pyytämättä ja yllätyksenä, kuten eräälle pääministerille aikanaan. No silloin en ymmärtänyt että se oli lahja. Nyt ymmärrän ja olen onnellinen :)

Eli tällaista tekstiä Päivi Räsänen on suoltanut ja seisoo sen takana. On siellä kaikkea muutakin järjen vastaista.Lukekaa jos jaksaa kiinnostaa. Minua vuoroin oksetti ja sitten nauratti. Ihmettelen että millaisia lääkäreitä meillä on? Mutta onneksi hän ei toimikkaan lääkärinä enää. Saas nähdä milloin sekin päivä tulee että jotuu töihin takas. Syksyllä oli otsikoita että hän vaarassa tippua. Lets see.

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Sinun mielestäsi minä olen häiriintynyt:-) ja lääkärit, paitsi Päivi Palin ovat illuminaatin ohjauksessa, kun heidän mielestään olen ihan terve. Oukkidoukki.-D

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Eipä olekkaaan tullut aikaisemmin suoraan puheeksi Maria. Olenko minä sinun mielestäsi sairas vai vain häiriintynyt?

Noh, noh Äläpäs kursaile!

Jussi Heino

Niin Maria,

Kysyn sinulta nyt ihan vakavasti, että miten suhtautuisit jos joku sinun lapsistasi olisikin homo? Pakottaisitko hänet muuttumaan heteroksi väkisellä? Entä jos se ei onnistuisi? Entäpä jos hän tekisi itsemurhan tämän takia että sinä ja Päivi ilkoitte sillä että pakottatte ihmisiä olemaan muuta kuin mitä he ovat ja että hän kokosi olevansa huonompi kuin sisaruksensa koska on homo? Ja entä jos joku lapsistasi musertuisi tämän taakan alle? Olisiko se uhraus joka sinun on vain tehtävä ja uhrattava oma lapsesi tälle järjettömälle homovihalle? Onko se sen arvoista? Vastaa nyt rehellisesti kiitos? Moni haluaa kuulla sen ja keskustele siitä myös miehesi kanssa.

Viliho Seppäin

Konservatiivisilla arvoilla pää edellä seinään!

Aivopesu---------ikiajat jatkunut "konservatiivisuus" saa jatkua, koska se on järkevin keino kulkea iloisesti silmät kiinni kohti kuilun reunaa. -sanoo KD-.

Konservatiivisuus takaa sen, että MIKÄÄN EI EDELLEENKÄÄN MUUTU!

Laulatetaan lapsilla virret ja veisut, selostetaan virheiden ja esim. homouden tai kiroilun johtavan IKUISEEN kadotukseen ja luvataan parhaiten kyykkiville ja nöyristeleville ikuinen paratiisi. Välillä toki voi pikkuisen pamputtaa vaikka muslimia tai iloista pientä hinukkaa, paratiisi on silti luvassa.

Kysymys kristityille:

Jos on sekä ikuinen helvetti , että ikuinen paratiisi niin

--Mitäs sitten kun jommassa kummassa alkaa kyllästyttää, kun ilmeisen selvästi näin käy, söit sitten mannaa, tai sait raippaa kvintiljoonatta vuotta potenssiin kvintiljoona?

--mites pomo? Eikö omnipotentti keski siinä ajassa mitään uutta?Varsinainen paukapäähän tuo on jos tekee kertaalleen yhden pallon jonka ympärille äärettömän tilan -jota siis ei halua saati varsinaisesti konservatiivisesti ajattelevaa sallikaan tutkiskella-, ilman mitään tarkoitusta????????????

--Kuinka vaikeaa on ajatella jumalaa kaikkeutena tai kaikkea jumalan osana, siis kaikkea -toki sillä oletuksella etä tällaiseen jumaluuteen uskoo?

----------------------------------------------------------------------

Teidän uskontonne idea on alienoida ihminen omasta sisällöstään ja luoda tila jossa päätä ei todella tarvitse vaivata kysymyksillä.

Kuninkaallisuus, elitismi, ylimielisyys, eriarvoisuus ja harha saa jatkua.

Omapahan on valintanne. Maailma ei sillä kuitenkaan kehity. konservatiivisuus ei kehitä mitään.

Sääli.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Keskustelu alkaa tuolla ylempänä siirtyä siihen suuntaan Jussilla ja Kiralla, että ainakin Soili olisi Kiran suosiossa, ja Petri Jussin.. eli mistähän tässä kaikessa nyt onkaan kyse? :=D Olemmeko me KD-läiset niin, Henry "The" Laasasen sanoin:fyysisesti attraktiivisia?

Jussi Heino

No Petriin en koskikisi edes 2 metrin kepillä. Tai no sillä voisin tökkiä kauemmas ehkä. Mut meni vähän aiheesta mulla ja Kiralla ja huomasin itsekkin. Mutta ehkäpä se on vähän sellaista huumoria väliin. Mutta mitä Petriin tulee tai yleensä miesmakuuni, niin olen sitä mieltä että äly on seksikästä ;-) Vaikka ei olisi ns ulkoisia avuja kovin paljon, mutta jos on muutoin fiksu ja filmaattinen, niin avot! Nam Nam! Nyt saa riittää tämä joksikin aikaa. Olemme tainneet tehdä Maria tästä aika suositun blogin? Etkä ole edes kiittänyt minua kun teen sinulle vaalityötä? Vaikka emme ole enää ystäviä niin kyllä kai sitä voi olla kiitollinen ja kohtelias ja kiittää avusta? Vai? Olet sä kuitenkin aika mukavan oloinen likka ;-) Jos tykkäisin naisista ja sulla ei olisi tuota sun miestä ja tätä KD-vammaa niin herra yksin tietää mitä ajattelisin ja suunnitellisin sun pääsi menoksi. Se olisi kuule menoa se GRRRRRRRRRRRRRR!!!! Ovat kovasti kehuneet nuo elämäni naiset ja olleet tyytyväisiä. Ehkä homomiehet on jossain suhteessa hyviä sängyssä? Tai eikai sitä sellaisia yleistyksiä voi tehdä.

Jussi Heino

Ollaan muuten vieläkin luetuin blogi ja tämä nykyinen on kiilannut sun blogien ykköseksi! WOW! Saithan sinä muutakin asiaa esille tämän homoteeman avulla. Eikös niin?

Viliho Seppäin

Te olette lähinnä harhoissanne atraktiivisia. Harhaista on pakko hieman kuumottaa.

Kysymyksiin teiltä ei useinkaan vastauksia saa mikä kertoo mainiosti ajatusmaailmanne suppeudesta. Siis vähintään suppeudesta.

Osaatko muuten matikkaa? Jos osaat niin millä logiikalla nimesi lukuarvo =666. Se nimittäin on. Minä tiedän. Tiedätkö sinä?

Se on muuten täsmälleen sama kuin on Pythagora. Hänen asennettaan minä kunniotan vaikka hän on jo aikaa sitten kuollut.

Eli keksitkö vastauksen?

tällaisen tutkiskelun mm. kieltää raamattunne, tuo homeinen kirija ajalta kun navassa pyöri lähinnä paahtunutta hiekkaa.

Viliho Seppäin

NOOOoo, Maria 666 Rajakari:

Keksitkö pähkinääni vastauksen? Se on varsin looginen juttu.

Tuo numerohan on muuten "ihmisen luku", eiks jeh?

Jussi Heino

Eikös tuo ole pedon luku raamatun mukaan???

Jossain Omen eli ennustus elokuvassa se oli muistaakseni. Ihan yhtä järkevää kuin muut Raamatun viisaudet.

Viliho Seppäin

vai niin . Kun loogisuus ja numeropelit ei mahdu jakeluun niin tulee bänni. HAHhaaa

Paljastan tämän logiikan jos joku tahtoo. Salliko sen kaunis Maria?

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Mielenkiintoista, että täällä laskeskellaan jo nimestäni jotain juttuja, mahdollinen vertaus Antikristukseen on sinänsä mielenkiintoinen, koska hän varmasti on omassa asiassa "aika kova tyyppi", joten tämä kertoo jollain omituisella tavalla, että minua arvostetaan tai ei ainakaan aliarvioida yhtään.

Viliho Seppäin

No heitetäänpä vielä hieman lisää mysteeriä myllyhyn:

Jos tuolla edellämainitulla logiikalla laskee Lempolan lukuarvon se on = 444 , eli sama kuin jeesuksella (yhdellä e kirijaimella) . Jos taas laskee koko nimen Lempolan nimellä tulee 696.

Siinäpä vasta eriskummallisia "yhteensattumia". Lempola muuten sukunimenä viittaa niin mihin................?

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

"Kantaluvulla 7 tulee 777. ELi jonkinlaista jänskää yhteneväisyyttä on.Ns. vahva nimi."

7 on muutes Kristuksen luku. Jee! Mulla on vahva nimi, kiitos Jumalalle! Mariakin on Jeesuksen äidin nimi.. pakko kuitenkin palauttaa sen verran maan pinnalle, että en ole uudestisyntynyt Neitsyt Maria tai Jeesus kuin myöskään lopunaikana Ilmestyskirjan mukaan ilmestyvä Antikristus. Toki olen erittäin otettu, jos minua johonkin näistä verrataan, koska se kertoo, että minua arvostetaan joko pahassa tai hyvässä eli on ts. pokkaa..noloimpia ne on siinä välissä, joista ei oo mihinkään, näinhän se menee. Enkeliksi on joskus mua, siis IHAN OIKEESTI väitetty nuorempana, siis lähinnä sisäisen luonteeni ja moraalini perusteella. Pakko korjata, etten ole sekään, vaan uudestisyntynyt uskova, jollaiseksi voi ihan jokainen niin halutessaan tulla. Tämä keskustelu alkaa saada mitä "mielenkiintoisempia" muotoja, ehkä ihan hyvä Vilho, että lopetat. :=D

Viliho Seppäin

Ylpeys on se peto. mm. Ihminen on pedoista pahin. Siitä kai se tripla6.

Minua ei ole väitetty kuin korkeintaan idiootiksi ja oudoksi, nimenomaan myös kristittyjen toimesta.
En ole siitä loukkaantunut muutoin kuin korkeintaan aiheutuneena yksinäisyytenä.
"Hyvät" siis eristivät, koska olivat näemmä "parempia". Siinä on se uskomaan alistuvien suuri ahnaus ja pahuus mitä eivät näe monestikaan.

Johtunee siitä että uskonsa kieltää todellisen sisäisen äänensä, tunteen ja intuition tutkiskelun ja kuuntelun. Sellaista heimolais-ajattelua. Olet joko puolellamme tai vastaan. Jos olet vastaan lyömme päähäsi kivellä -kirjaimellisesti- tai kuten "jalostuneemmat" ,eristämällä.

Nyt todella häippäsen. Lanttukukon valmistumista seuraamaan.

Ps. sotussani on tripla seiskat. Tahtoo kertoa sen että........siinä on triplaseiskat. No more.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Enkeliksi on joskus mua, siis IHAN OIKEESTI väitetty nuorempana, siis lähinnä sisäisen luonteeni ja moraalini perusteella. Pakko korjata, etten ole sekään, vaan uudestisyntynyt uskova, jollaiseksi voi ihan jokainen niin halutessaan tulla.

- Ja em. lauseeni ei muuten ollut ylpeyttä, itse asiassa aikoinaan loukkaannuin tuosta, sillä se sanottiin sellaisessa yhteydessä, että on oikein elää täysin moraalittomasti ja loukata muita ihmisiä jne. koska ne, jotka eivät sitä halua tehdä, ovat enkeleitä tai muita yliluonnollisia olentoja (?) joka tarkoittaa, että vastuuta omasta käyttäytymisestä ei tarvitse siis kantaa, ei itselle, ei muille, eikä varsinkaan Jumalalle. Se oli minusta loukkaavaa. Kuinka joku ns. normaali ihminen voi ajatella noin? Ja meitä kristittyjä kutsutaan satusediksi ja tädeiksi?

Viliho Seppäin

Perhanainen sentään! kukko vetäytyy ja vielä sekentti aikaa vastailla.

Se jos sinulle joku on sanonut että moraalinen ja muut huomioon ottava elämä on jotenkin ahterin syövereistä korpeaa kyllä minuakin. Olen vastaavaan törmännyt. Minun moraaliini ei vain kuulu ikiaisten hikimiesten typerät määräykset, kuten posken kääntely tai sokeus todellisista psykopaateista.

Jos olet jostain saanut käsityksen että minä elän kantamatta vastuuta ja olen välinpitämätön pahasta niin olet väärässä ja karusti. Olin oman rakkaan isäni osittainen omaishoitaja ja tuki hänen yksinäisyydessään loppuun asti, vaikkakin siitä eräät tahot hirnumisia esittävätkin(?). Kumma kyllä nämä hirnujat eivät tee, eivätkä ajattele mitään muuta kuin omaa napaansa ja bb-talojen mielipuolien idoloimista.

Et nyt vain oikein ymmärrä sanomaani enkä sitä jaksa sinulle kädestä pitäen selostaa.

Jumalaa EI voi loukata, sillä me kaikki, olemme osa häntä.Kaikkeus on jumala. Niin ajatus kuin materiakin. Tietyt pääuskonnot alistavat ihmisiä ja minä en siihen leikkiin lähde enää koskaan. Sääli ettet ymmärrä tuota alistavaa piirrettä kirkossasi. Se kuitenkin siinä instituutissa on ja se on täysin todistettavissa.

Nyt piisannee. Alan suorittamaan yksinäisen hölmön lauantai-illan viettoa alla kuvailemallani tavalla.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Risto, en ota näistä Vilhon jutuista itseeni, itse asiassa olen aika otettu. :=DD

Kristittyjen uskomista sanotaan satuiluksi, mutta kaikenlaisia muitakin mielenkiintoisia "satuiluja" löytyy muiltakin..uskoohan buddhalaiset uudestisyntymiseen jne. Sitten on vielä New Age ja nämä uudet uskonnot. Ateismikin on mielestäni omanlainen uskontonsa/ideologiansa, vaikka he kuinka yrittävät siinä väittää vastaan. Normaali kristityn elämä on "jalat maassa kristillisyyttä" ainakin mulle.

Ja mitä tulee toho 666-juttuun, niin kyllähän Raamatussa lukee, että lopunaikana ilmestyy Antikristus jne. jonka voi tunnistaa Pedon luvusta 666. Näitähän löytyy juuri tästä Jussin mainitsemasta Omen-elokuvista jne. Kristittynä toki uskon, ja nyt puhun kristittynä, en poliitikkona, että pahuus on todellista ja että elämme lopunaikoja, joten sinänsä Vilho "laskeskelu" ei ole satuilua. Ainoa, että minusta sitä on turha löytää. Toki kristittyjähän vainotaan, joten minun ja muiden kanssasisarien ja -veljien leimaaminen pahuuden aluksi ja juureksi ja sitä kautta vainoaminen ei olisi mitään uutta ja menisi Ison Kirjan mukaisesti. Hanttiin kyllä panen!! ;=D

Viliho Seppäin

Niin tässä nyt osoitat kuinka et tuota lukuarvolaskua edes ymmärrä.

Jos sen vaivautuisit paperille kirjoittamaan niin tuolla aiemmin esittämälläni arvolla saat sen täsmälleen kuten laskin. Se on todella ihan yksinkertaisinta yhteenlaskua ja et vaan voi sille mitään että kutosen kantaluvulla se antaa sen mitä kirjoitin. SE on fakta ei mielipide.

Se miten sitä tulkitsee onkin hyvin monijakoinen asia ja siihen ei tarvinne mennä kun kerran lasku 78+6+108+54+6+108+6+60+6+66+6+108+54 ei edes mahdu taitojen rajoihin.

Ja onko sinulla jotain muuten jotain todisteita , tai vastaargumentteja kumoamaan esim. Buddhalaisten uudelleensyntymiskäsitettä?
Luonnossa kaikki kiertää, kristityn päässä ei niin mikään. On siemen josta syntyy kasvi joka lisääntyy ja tekee siemenen , kuolee ja uusi siemen itää. EIkö siinä ole kiertoa?
Niin ja en ole buddhalainen, mutta sympateeraan kyllä heitä 1000-0 kritittyihin tai näihin muihin Abrahamin harhoihin verrattuna.He sentään vaivaavat ajatuksiaan. Perustekin varsin yksinkertainen: A)He eivät kaipaa mitään veriuhreja ja B) he ovat hivenen rauhallisempaa ja älykkäämpää jengiä kuin konsekrtistityt ja C) he kuluttavat kaikkea vähemmin.

Se ei nyt vieläkään mennyt ymmärrykseen että juuri sitä kritisoin, että te olette -kuten sanoit- "jalat maassa" kieltämässä kaikilta ulkopuolisilta kaiken mikä ei kajuuttaanne mahdu. Te ette vaivaa päätänne vaan uskotte kirjaan jonka sisällöstä ensinnäkin on Nikean-kirkolliskokouksessa jätetty -vanhojen sekopääukkojen toimesta- suuri osa alkuperäistä materiaalia ulos, sekä joka todella on hivenen pöljien käyrien kirjailema.

NO lupasin poistua ja nyt niin teenkin.......... kukko on valmis!

Ps. maistelen loppuillan kukkoa, kippaan pari kuppia väkijuomia ja kuuntelen paheellista rokkenrollia ja nautin elämästä.Ehkä jopa ajattelen härskejä juttuja. Joten bye bye!

Jussi Heino

Maria Rajakari,

Miksi et ikinä vastaan ikäviin kysymyksiin? Luuletko, että jos pääset politiikoksi,että ne itsestään häviävät? Että sinun miehesi tai Päivi Räsänen tai joku muu tulee ja pelastaa sinut? Kysyin sinulta klo 16.15 tänään alla olevan kysymyksen joka on täyttä tavaraa eli arvoja ihmiselämässä ja miten suhtaudut muihin ihmisiin ja erityisesti tässä kohden omiin lapsiisi? Kysymys on erittäin relevantti, vai väitätkö että et voi saada homoseksulaalisia lapsia? Tai Päivi tai kuka vain KD:n puolueen jäsen tai kannattaja? Ole hyvä ja vastaa? Tähän kysymykseen haluaa moni kuulla vastauksen? Alla kysymykseni uudestaan jos se meni sinulta ohi?:

Niin Maria,

Kysyn sinulta nyt ihan vakavasti, että miten suhtautuisit jos joku sinun lapsistasi olisikin homo? Pakottaisitko hänet muuttumaan heteroksi väkisellä? Entä jos se ei onnistuisi? Entäpä jos hän tekisi itsemurhan tämän takia että sinä ja Päivi ilkoitte sillä että pakottatte ihmisiä olemaan muuta kuin mitä he ovat ja että hän kokosi olevansa huonompi kuin sisaruksensa koska on homo? Ja entä jos joku lapsistasi musertuisi tämän taakan alle? Olisiko se uhraus joka sinun on vain tehtävä ja uhrattava oma lapsesi tälle järjettömälle homovihalle? Onko se sen arvoista? Vastaa nyt rehellisesti kiitos? Moni haluaa kuulla sen ja keskustele siitä myös miehesi kanssa.

Viliho Seppäin

Vaikken olekaan homo komppaan kyllä sinun kirjoituksiasi. Minäkin joskus ryhmäpaineessa "vihasin" homoja. En sittemmin kun ymmärsin erilaisuuden arvon sekä sen olevan tyystin mitätön asia arvottamisessa.

He eivät vastaa koska eivät uskalla ajatella.

He eivät uskalla kyseenalaistaa.

He pelkäävät sitä mitä eivät ymmärrä tai itse tahdo.

He eivät ymmärrä että kaikki mitä on tuleekin olla. Kaikki sellainen mikä ei satuta elämää perusteetta.

He pelkäävät MIESTEN kirjoittaman alistussäännön vastustamista.

Vastaamattomuus todistaa itsessään mistä on kyse.

Kuinka jumalaa voisi kiinnostaa minne jäseniään hivelee? Tai mitä kohtaan kokee henkistä vetoa? Ei kuinkaan. Muutoin on kyseessä HYVIN epäkurantti pölhö joka on tuntunut tekevän enemmän sutta kuin laatua. Ja niinhän ei voi olla.

Nyt kukolle. Pakko PÄÄSTÄ IRTI TÄSTÄ HIMMELISTÄ.

Jussi Heino

Niin Maria Rajakari,

Jos et vastaa tässä nyt niin sitten teen tästä oman blogini ja pääset mainostamaan itsessäsi sitä tosiseikkaa, että et uskalla tai kykene vastaamaan mihinkään ikävään tai vaikeaan kysymykseen. Taidan tästä piakkoin laittaa tästä oman blogini. Tuleepa ainakin hetkeksi hieman medianäkyvyyttä sinulle Maria Rajakari. Ei poliitikko voi olla vastaamatta ikäviin kysymyksiin. Toivottavasti ymmärsit asian silloin kuin päätit pyrkiä poliitikoksi?

Toki muutkin voivat vastata Marian ja itsensä puolesta kun näyttää siltä että meidän enkelimme ei kykene. Olen pahoillani Maria, mutta et voi ohittaa politiikanne tuomaa kärsimystä syyttömille homoksi kasvaville lapsillenne. Varmasti tuhannet nuoret ovat tehneet itsemurhan Suomessakin tämän takia. Homoilla on moninkertainen itsemurha todennäköisyys verrattuna heteronuoriin.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Kirjoita Jussi minusta vaikka 1000 blogia, laita tietoa YLE:lle, Seta:lle ja minne ikinä keksitkin.. Olin lasteni ja mieheni kanssa saunassa, nyt on lauantai-ilta, olen perheenäiti ja haluan välillä tehdä muutakin kuin vaalityötä..
voin vastata tuohon kysymykseen jossain vaiheessa, jos on aikaa ja halua, siihenkin on vastaus olemassa, menen jatkamaan perheeni pariin, hyvää lauantai-iltaa! :=)

Jussi Heino

Ehdit kyllä vastailla muillekin kaiken maailman numero ja enkeli arvoituksista. Mutta saat vastata ihan minun omassa blogissani.:)

Hyvää lauantain iltaa sinullekin. Blogini ilmestyy ennen klo 21. sitten menen itse saunaan. Viettäkää rauhaisaa iltaa lasten kanssa. Eli vastaa siellä tai täällä. Ihan miten vaan.

Toimituksen poiminnat